enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5498
EURO
34,8775
ALTIN
2.431,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

STK’LARDAN BAŞBAKANA DESTEK

STK’LARDAN BAŞBAKANA DESTEK
REKLAM ALANI
08.01.2014
0
A+
A-

Bugün Kahta Yüzüncü Yıl Parkında Stk’lardan Başbakana Destek Mitingi gerçekleştirildi. 17.12.2013 tarihinde gerçekleşen rüşvet operasyonu gerçekleştirilmişti. Operasyon neticesinde Ak Partinin üçü kabinede,biride eski olmak üzere dört bakan, Dörtte  milletvekilide  Ak Partiden istifa ettiler. Söylenildiğine göre istifa edecek birkaç  milletvekilinin daha  olduğu söyleniyor. Başta başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  birçok yetkli, istifa eden milletvekillerinin içlerindeki çürük elmaların ayrıldıklarını bundan sonra daha da güçlü olacaklarını söylemişlerdi.

Yaşanan gelişmeler, gelişen Türkiyenin istikrarını bozma girişimi olarak değerlendirilmişti. Operasyonun siyasi bir mühendislik ürünü olduğu ve diş güçlerin Türkiye’nin önünü kesme ve bu vesile ile onbir yıldır Türkiye’yi yöneten Ak Parti Hükümetini düşürme operasyonu olduğu herkesin üzerinde hem fikir olduğu bir algı oluşturmuştu. Her nekadar operasyonda yakalanan bakan çocuklarının evlerinde ve üzerlerinde çok miktarda para çıkmasına rağmen kamuyounda bunun diş etkenli bir siyasi operasyon etkenli olduğu dillendirilmeye devam ediyor.

Kahta’daki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek mitinginde Adıyaman Milletvekili Gazeteci-Yazar  Mehmet Metiner konuşmacı olarak katıldı. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı, Samsat Ak Parti Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kahta Belediye Başkan Aday Adayları Ömer Yılancı-Mustafa Celayer- Hacı Yusuf Uluçay, Stk Temsilcileri, Adıyamandan partililer, çevre ilçelerden ve köylerden oluşan çok heyecanlı bir  kalabalığa hitap eden Mehmet Metiner konuşmasına bismillah diyerek başladı. Hasta olduğu halde kalkıp bu mitingde Başbakana destek vermek için geldiğini söyleyen Metiner, gerçekleşen bu operasyonun diş güçler tarafından ortaya konulan bir oyun olduğuna dikkat çekerek, herkesin akli selim düşünmesi gerektiğini, amacı sadece Ak Parti ve Başbakanı koltuğundan düşürme olan bu operasyonun, halkın desteği arkasındayken hiçbir gücün bu iktidatı düşürmeye gücününün yetmeyeceğini söyledi.

Kahta’lı partililerce konuşması sık sık kesilen Metiner Partiden istifa eden milletvekillerinin Hakketmemelerine rağmen Başbakan’ın sayesinde iktidar ve koltuk sahibi olduklarını söyleyerek, ne zamanki yeniden seçilme şansları olamadığını gördüklerinde istifa ettiklerine dikkat çekti. ‘’Dik dur Eğilme Kahta Seninle’’ sloganlarıyla meydanı inleten Kahtalı Partililer Ankaraya güçlü bir mesaj gönderdiler. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i kastederek, ülkücü bir zihniyete sahip olduğunu, istifa etmesinin sebebinin Kürt Sorununu  çözmeye karşi çıkması olarak söyledi. Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a atifta bulunarak, Başbakanın yakınında bulunan birkaç kişiden biri olduğunu yeni Bakanlar Kurulunda olmadığını öğrenir öğrenmez istifasını gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Meydanda akıllarda geçen en önemli düşünce ise, yılan hikayesine dönen Ak Parti Kahta Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorusu kafaları kariştirmaya devam ediyor. Bu sorunun cevabını önümüzdeki hafta sonlarına kadar cevap bulacağını sanmıyorum. Sebebi ve sonucu ne olursa olsun, yolsuzluk yapanların adilce yargılanmaları ve hakkettikleri cezayı almalarına olan inancımı taze tutarak, herkes  şunu iyice aklına devşirsin, sebebi ne olursa olsun, yada kim neyi  isterse istesin, Türkiye’nin huzur ve istikrar ortamını hiç kimse hiçbir zaman bozamayacak…

www.kutluhaber.com      Kemal Kutlu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi