enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Kendi Gelsin ATM Bizi Kandırmaz!!!

Kendi Gelsin ATM Bizi Kandırmaz!!!
REKLAM ALANI
06.03.2014
0
A+
A-

Kendi Gelsin ATM Bizi Kandırmaz!!!
25 yıllık İlçe Tarihinde bir Banka şubesinin çok görüldüğü Sincik İlçesine, 2011 Genel seçimleri öncesi bölge milletvekillerimiz tarafından Sincik’te Ziraat Bankasının Şube açacağı açıklaması yapılmıştı.

Akabinde Başbakanlık Resmi konutunda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen Sincik Belediye Başkanımız Hasari Altıntel’de ilçeye döndüğünde Sayın Başbakandan Banka Şubesi sözü aldığını söylemişti.

Ancak verilen bu sözlerin üzerinden bir hayli zaman geçti, ilçemizi her ziyaretlerinde vekillerimize bankamız ne zaman açılacak sorusunu yönelterek hatırlatmamıza rağmen, her seferinde bir pürüz çıktığını birkaç ay içerisinde açılacağını söylüyorlardı.

Geçekten bazı pürüzler vardı. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ruhsatlı dükkân istiyordu, buda ilçemizde yoktu. Tek ruhsatlı dükkânda PTT’ye verilmişti. Ancak bugün o sorunu aşmış durumdayız, ilçede bir değil birkaç tane ruhsatlı dükkan bulmak mümkün. Peki ne yapılmalıydı, yeni yapılan ruhsatlı bir dükkan sahibi ile anlaşıp en kısa zamanda banka şubesi mi açılmalıydı? Yoksa seçimde millete ne deriz telaşıyla apar topar bir ATM’mi açılmalıydı!

Milletvekillerimiz Seçim sürecinde verilen bir sözü yerine getiremedikleri için kendilerinde bir suçluluk hissediyor olacaklar ki, yerel seçimlere bir ay gibi kısa bir süre kalmışken apar topar kaymakamlık bahçesine Ziraat Bankasının ATM’sini kurdular.
Peki, şi Ha şunu belirteyim, hiç yoktan iyidir. PTT, ATM kurdu yaşlı insanlarımız maaş için köylerinden kalkıp ilçeye gelme zahmetinden kurtuldular, Maaşlarını bir yakını gelip PTT’nin ATM’sinden çekebiliyor. Ziraat Bankası ATM’sinde memurlarımızın bir kısmının maaş için mesai saatinde Kahta’ya gitme derdinden kurtaracak ve Sincik’te alınan her maaş bir şekilde esnafımıza da katkı sunacaktır. Şimdi biz bu ATM’yi hayra mı yoralım, yoksa ATM geldi Banka şubesini unutalım şeklinde mi yorumlayalım? Ancak yeterli değil, 2 yılı aşkın bir süredir banka şubesi açılacak denilmesine rağmen açılamıyorsa ve seçimlere bir aydan az bir süre kalmışken ATM kurmak hem kendilerini hem de halkı kandırmaktır.

Şu anda bile birkaç ay içerisinde banka şubesinin açılacağı söyleniyor, madem şube açılacak aceleniz nedir? 25 yıl beklemişiz! 2-3 ay daha mı bekleyemeyiz. Yok banka şubesi işi yattı diyorsanız kusura bakmayın, ATM bizi kandırmaz!!!

Ya söz vermeyeceksin, yâda verdiğin sözün arkasında duracaksın! Söz vermek ‘’her kişinin işidir’’  verdiği sözü yerine getirmek ise ‘’er kişinin işidir’’ Milletin vekillerine duyurulur, daha öncede hatırlatmıştım, gene hatırlatayım… Verdiğimiz vekâlet sürelidir…

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi