enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

TÜRKİYENİN İÇİNDEKİ PARALEL YAPI

TÜRKİYENİN İÇİNDEKİ PARALEL YAPI
REKLAM ALANI
08.03.2014
0
A+
A-

17 Aralık operasyonunu asıl geçmişi 3 yıl öncesine dayanıyor. Türkiye İran ve Brezilya 2010 da güçlü uranyum anlaşması imzaladılar.Bu anlaşmadan “Amerika İsrail ve İngiltere” çok rahatsız olmuşlardır. Bunun dışında Türkiye’nin bölgesinde “bölgesel güç olmak” istemesi, Türkiye’nin önünün kesilmesisürecini başlatmış ve Emperyalist ülkelerin ülkemizde iç karışıklık ve kaos yaratarak adeta soğuk savaş başlatmasına sebep olmuştur. Sağ olsun, kukla(CHP) de buna çanak tuttuğu için “çamur at izi kalsın” mantığıyla Akpartiyi yıkıp, yeni bir oluşumla Erdoğan’ın yerine yeni bir alternatif getirmenin çabasına düşmüştür.Bu sonuçtan bir şey elde edemeyince hemen cemaate sarılarak, cemaatin yetiştirdiği paralel yapıyla ortak gizli senaryolar üzerinde anlaşarak, Akpartiyi ve Erdoğan’ı itibarsızlaştırıp ve halkın nezdinde küçük düşürmek için attığı adımlar, maalesef” güneş balçıkla sıvanmaz” misali bu oyunları da hiç işlemedi. Şimdi ise İstanbul B.Ş. Belediyesini cemaatin desteğiyle ve MHP ile Baronların da ittifakıyla Sarıgül’e kazandırma çabaları devreye sokuldu.Herkesin bir hesabı varsa, unutulan tekşey Allah’ın da bir hesabının var olduğudur. 12 yıllık ak parti iktidarında ülkemize yapılan hizmetleri ve yatırımları halk büyük beğeniyle sahiplenmiş ve  başbakana sahip çıkarak-Onu kimseye yedirtmeyeceğini beyanlarıyla belirtmiştir.                                                       Emperyalist güçlerin ”ülkemizdeki derin ve paralel yapının” maşalığını yaptığı bu ülkede oyun içinde oyun var olduğunu malumunuz görmekteyiz. Dünya klasmanındaki lider ülkelerin,gelişmekte olan ülkeler üzerinde baskılar kurarak, kaoslar yaratarak,oyunlar, senaryolar hazırlayarak-gelişmelerini engelledikleri gibi, geçmişte ülkemizde de hükümetleri al aşağı ederek- indirmişlerdir. Ancak, bugün için şunun hesabını yapamadılar ki, artık- milli iradeye uzatılan eller kırılmaya mahkumdur..               Dünya lideri olan sayın başbakanımız büyük mücadeleler vererek; ülke insanının refahını  yükseltmiş, insan olmak erdeminiön planda turmuş ve demokrasi adına attığıkararlı adımlarla “ milli birlik ve beraberlik projesi “ ile ülkemizde kangren olan terör sorununu çözüm noktasına ulaştırmış ve bu da emperyalist güçleri rahatsız etmiştir.Bununla beraber aşağıda sıraladığım noktalara dikkat etmenizi öneririm.

1.ENERJİ ÇIKARLARI: Türkiye enerji koridoru olma yolunda hızla ilerliyor; Bununla da “Milli çıkarlarını”gözeterek enerji açığını kapatacak düzeyde “Gürcistan ve Azerbaycan gibi ülkelerin” doğalgaz ve ham petrolünü nün Avrupa’ya nakledilmesine “boru hatlı ağlarıyla” ev sahipliği yapacaktır..

2.HALK BANKASI: Orta doğuda bölgesel banka oluyordu, neredeyse bu kurum- Amerika ve İsrail City Banklarınaeşit bir düzeye taşınacaktı ki,- istemediler..

3.MİT: MİT’İ itibarsızlaştırıp, geçen sene yaptıkları gibi yeni senaryolarla gözden çıkarmaya çalıştılar ve yine Hakan Fidanı yıpratmak için hedef tahtasına koydurttular. Başbakan sahip çıkıp yasa çıkartarak önlem aldı .Benim iznim olmadan kimse soruşturma açamaz dedi.

4. HÜKÜMETİ YIKMAK:Bakanlara yapılan operasyonları Başbakan’a bağlayıp ,hükümeti istifaya zorlayarak- halkın nezdinde itibarsızlaştırmak istediler..

5.BELEDİYE: Fatih belediyesine yapılan operasyonda, Akparti belediyelerinin yolsuzluklarını ortaya koyup- Ak partiyi itibarsızlaştırmak-seçimlerde CHP’yi güçlendirmek istediler..                                 6.CEMAAT:Cemaatin tabanı bu olanlardan çok rahatsız ve Güleni eleştiriyorlar; ne gerek var diye fikirlerini sorguluyorlar.. Bu kavga 2 sene öncesine dayanıyor ; Cemaat 40 ilin Vali’sinin atanmasını kendisi istemiş ve esas kavga da buradan başlıyor..  Özellikle Başbakan bunların bürokraside fren yapmasını istemiş; dershane hikaye, Cemaat içinde lejyonerler var, mit bunları ifşa etti diye savaş açtılar. İnternete düşen ses kayıtları yalan ve  aldatmadan başka birşey ifade etmiyor- yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyip başkalarına taşeronluk yapanlara.Bütün kanalları denediler ama olmadı.Gezi olayıda bunun bir parçası; bizler hep uyutulduk maalesef..                                                                       Uyan ey Türkiye!  Paralel Devlet zihniyetinin çıkarları uğruna sana ve insanına bak neler kaybettirdiler

Sanıyorum ki!                                                                                                                                                                 “Savaş ve kavgaların kazananı pek olmaz ama-kaybedenleri her zaman var olacaktır!..

Her kesi ve kesimi sağduyuya davet ediyorum..                                                                                           

    SAYGILARIMLA
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi