enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5474
EURO
34,9987
ALTIN
2.434,94
BIST
9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Türkiye Eskrim Şampiyonası Başladı

Türkiye Eskrim Şampiyonası Başladı
REKLAM ALANI
26.12.2018
0
A+
A-

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Adıyaman’da 22-23 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Bay/Bayan Epe Flöre ve Gençler Kılıç Türkiye Şampiyonası 24 il 59 kulüp toplam 417 sporcunun katılımıyla başladı.

Yeni Mahalle Spor Salonunda başlayan ve iki gün sürecek olan müsabakalar İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan açılış töreni ile start aldı.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliği ile gerçekleştirilen müsabakalara Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Bolu, Balıkesir, Bursa, Denizli, Erzurum, Eskişehir, İzmir, İstanbul, Isparta, Kastamonu, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sakarya, Sivas ve Trabzon olmak üzere 24 ilden 59 kulüp olmak üzere toplam 417 sporcu katılıyor.

Açılış Seremonisinde konuşan Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya, “Adıyaman’da yine büyük bir şampiyona kapsamında 24 ilden yüzlerce sporcuyu misafir edebilmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Eskrim Türkiye Şampiyonası için ilimize gelen tüm sporcularımıza, antrenör ve idarecilerimiz ile birlikte tüm hakem ve federasyon temsilcilerimize hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat yaptığı açıklamada sporculara seslenerek, Adıyaman’ın huzurun başkenti olduğunu dile getirerek, “Adıyaman bölgemizin ve Türkiye’mizin en güzel şehirlerinden, en huzurlu şehirlerinden bir tanesidir. Gelecekte Eskrim sporunda sadece Türkiye Şampiyonları yetiştiren bir il değil, Olimpiyatlarda mücadele edecek sporcuların yetiştiği bir kent olarak spor adına hak ettiğimiz yeri alacağımıza inanıyorum. ilimize gelen tüm sporcularımıza, antrenör ve idarecilerimiz ile birlikte tüm hakem ve federasyon temsilcilerimize başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi