enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5664
EURO
34,8797
ALTIN
2.434,79
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI SEVİNÇ ARDA, KAHTA’DA ENGELLİLER İÇİN KLİP ÇEKTİ.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI SEVİNÇ ARDA, KAHTA’DA ENGELLİLER İÇİN KLİP ÇEKTİ.
REKLAM ALANI
03.03.2016
0
A+
A-

   
    

    
   

Kahta Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği program misafirlerin Adıyaman’ın tarihi yerlerini ziyaret ederek başladı. 
Kahta Gazeteciler Cemiyeti Sosyal İşlerden sorumlu başkanı Bülent BUĞDAY, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri H. İbrahim ARMAĞAN ve sanat müziğinin yaşayan çınarı, Sevinç ARDA; Adıyaman ve Kahta’da bu kadim tarihin içinde duyarlılık gösteren Kahta Gazeteciler Cemiyeti’ne şükranlarını belirttiği açıklamasında ” Engellilerimizin ve ailelerinin hayatın içinde geçirdikleri zorlukları, mücadelesini , bu benim hayatım’ın sözleri besteleyerek klibimi bu güzel insanların görüntülerini, bu güzel mekanda dünyaya farkindaliklar oluşturmak adına, Adıyaman ve Kahta’nın tarihi güzellikleriyle süslü bu mekanlardan engelli kardeşlerimizin durumuna dikkat çekmek için buradayız. ”
Türk Sanat Müziği sanatçısı Sevinç  ARDA Almanya Cumhurbaşkanlığı Sarayında Turkiye’yi temsil eden ilk ve tek sanatcidir. Avrupa birliginin tüm ülkelerinde basta İngiltere’de yoğun bir hayran kitlesi olan sanat muzigi sanatcisidir.
Bir değerlendirme yapan BUĞDAY, ” Cemiyetimizin Başkanı Kemal KUTLU taziyesi sebebiyle bugün aramızda olamadı. Sosyal konulara olan hassasiyetimiz artarak devam ediyor. Bugün İbrahim Halil Beyle birlikte, Almanya’da yaşayan Türk sanat müziğinin yaşayan kadife sesi, çınarı Sevinç ARDA hanımefendi, engelliler için olan duyarlılığını göstererek bir klip çekecekler. Bu anlamlı çalışma Kahta gazeteciler cemiyeti duyarlılığıyla daha da pekişti. ‘Bu benim hayatım’ sarkisinin klip çekimlerini beraber çekmenin mutlulugunu yaşadık. Türkiyenin turizm alanında sıkıntılı olduğu bu sezonda Engelsiz Turizme sinerji oluşturmak , engelliler ve ailelerinin yaşam zorluklarini, farkındalığını gözler önüne sergilemek maksadıyla Adıyamanin tarihi ören yerleriyle bütünleştirdik” Dedi. 
Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi