enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Timbir’den Gaziosmanpaşa Kaymakamına plaket

Timbir’den Gaziosmanpaşa Kaymakamına plaket
REKLAM ALANI
01.12.2023
0
A+
A-

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği tarafından, yüzyılın deprem felaketi akabinde, en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, gerek, halkın ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanması, gerekse bölgenin yeniden yapılanması hususunda gösterdikleri gayretli çalışmalar nedeniyle, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden’e plaket takdim edildi. Ziyaret ve plaket takdim töreninde, TİMBİR Genel Başkan vekili ve İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adil Koçalan, Emekli TV imtiyaz sahibi Fatih Polat da hazır bulundu.

featured

Timbir’den Gaziosmanpaşa Kaymakamına plaket

İskenderun ve Erzin’de yaklaşık sekiz buçuk yıl görev yapan, Adana/Kozan’lı olması hasebiyle bölgeyi çok iyi tanıyan İskender Yönden, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketi akabinde, İçişleri Bakanlığı tarafından koordinatör olarak Hatay merkezde görevlendirilmişti. İlk etapta temel gıda malzemelerinin depremzedelere ulaştırılması, devamında barınma sorununun çözümü aşamasında çadır ve konteyner kentlerin kurulmasında gösterdiği gayretli çalışmalar nedeniyle, bir kez daha bölge halkının takdirini kazanan İskender Yönden Antakya’da mesai kavramı gözetmeksizin aralıksız 3 ay görev yaptı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden hemşehrilerine Allah’tan rahmet, tedavileri devam eden yaralılara şifa dileklerini ileten Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Hatay’a olan sevgisini bir kez daha vurguladı.

TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, Genel Başkan Dr. Süleyman Basa’nın teşekkürlerini ileterek, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden’e, plaketi Başkan Kutlu’ya takdim etti.

Timbir’den Gaziosmanpaşa Kaymakamına plaket

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi