enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Salman: “Birlik ve Beraberlik İçinde Bunlara Direneceğiz”-Videolu Haber

Salman: “Birlik ve Beraberlik İçinde Bunlara Direneceğiz”-Videolu Haber
REKLAM ALANI
10.08.2018
0
A+
A-

Yeni Adıyaman Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Mustafa Salman, ABD’ye sert tepki göstererek, esnafın doların yükselmesiyle işlerinde bir duraksama olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberlikle Türkiye’yi kimsenin çökertemeyeceğini ifade eden Salman, “Dünya’da küresel bir dalgalanma var. Amerika’nın, İran’a yaptığı ambargodan dolayı bizim komşu İran, ticari boyutta zor günler geçiriyor. Amerika diyor benim istediğim olacak. Türkiye de hayat şartlarında gerçekten Doların yükselmesi esnaf, işadamları ticaretle uğraşanların gücünün zayıflatıyor. Bugün bakıyoruz dışarıya bağlılık olduğundan dolayı doların yükselmesi ile gıdadan A’dan Z’ye her şeye zam geliyor. Biz bunun taraftarı değiliz. Bugün Amerika’nın yaptığı Türkiye üzerinde büyük güçler tarafından oynanan oyunlar var. Bizim de sivil toplum örgütü olarak ülkede birlik, beraberlik içinde olmamız lazım. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Amerika’nın direttiği oyunları da ülke olarak nasıl bir kanunu varsa Türkiye’nin de kendine göre kanunu var. Doların, Altının, döviz yükselmesi geçici olacağına inanıyorum. Esnafta sıkıntı var mı. Esnafta sıkıntı var. Hep birlikte beraberlik içinde bu sorunları aşacağız. Oynan oyunlara karşı ayık olmamız lazım. Bu ülke de yaşayan bir yurttaş olarak vatandaş olarak esnaf olan ticaret erbabı Türkiye üzerinde oynanan oyunların hepimiz farkında olmamız lazım. Biz kendi içimizde birlik beraberlik sergilemediğimiz müddetçe bu oyunlar devam edecek. Dış kapitalizmin Türkiye üzerinde yaptığı baskının yerine ulaşmayacağını tahmin ediyorum. Yalnız burada 81 milyon vatandaş olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi