enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3970
EURO
34,7929
ALTIN
2.434,65
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

RTÜK Başkanı Şahin, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

RTÜK Başkanı Şahin, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı
REKLAM ALANI
21.03.2024
0
A+
A-

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, mezunu olduğu yeni adıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesinde ders verdi.

Fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden 1995 yılında mezun olan Şahin, bu kez Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünün konuğuydu.

İletişim Fakültesinin 3 ayrı bölümünden öğrencilerin katıldığı “Güncel Sorunlar” isimli derste RTÜK Başkanı Şahin, mesleki tecrübelerini anlattı.

“Okumak, en az bir dil ve azim”

Öğrencilerle tecrübe paylaşımı gerçekleştiren Şahin, okuldan aldığı teorik bilgileri pratik hayatta çok verimli kullandığını dile getirdi. Kendisinin de üniversite çağında iki çocuğu bulunduğunu ifade eden Şahin, dijital dünyanın gençleri tembelleştirdiğini belirterek, öğrencilerin okumaktan vazgeçmemelerini istedi.

Çok okumanın mesleki hayatta önemli kazanımları beraberinde getirdiğini aktaran Ebubekir Şahin, en az bir yabancı dilin şart olduğunun altını çizdi.

Başında bulunduğu RTÜK hakkında da bilgiler veren Şahin, iletişim fakültesi öğrencilerine ayrı bir önem verdiğini ve 2024 yılı içerisinde alınacak RTÜK Uzman Yardımcılarının ağırlıklı olarak iletişim mezunlarından seçileceğini ifade etti.

Program, derste çekilen anı fotoğrafının ardından “Genç İletişim” adlı okul radyosunun ziyaret edilmesiyle son buldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi