enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

OSES ÇİĞKÖFTE, ÇANKAYA’DA YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

OSES ÇİĞKÖFTE, ÇANKAYA’DA YENİ ŞUBESİNİ AÇTI
REKLAM ALANI
08.05.2016
0
A+
A-

  • TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın


“Binlerce istihdam sağlayan çiğköftecilerimizi kutluyorum”

 

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, OSES Çiğköfte Çankaya Şubesi’nin açılışına katıldı. OSES Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar tarafından karşılanan Aydın ve Boynukara kurdela kesiminin ardından gündeme dair değerlendirmede bulundu.

 

 

Meclis çatısı altında her milletvekilinin milletin temsil makamında millete yakışır bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurgulayan Aydın, Anayasa Komisyonu’dan yaşanan kavgaların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi. AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ile Oses çiğköfte açılışına katılan Aydın, “Milletvekillerimizin her konuda titizlik göstermesi, Milletin temsil makamına uygun davranması gerekir. Gerek kötü söz, gerekse fiili birtakım nahoş durumlar, görüntüler hiç doğru değil. Bundan sonraki süreçte diliyor ve arzu ediyoruz ki, bu görüntüler bir daha yaşanmasın. Komisyonda hangi şartlar dahilinde müzakerelerin yapılacağı iç tüzüğe göre bellidir. Anayasamızın, iç tüzüğümüzün elverdiği ölçüde sadece Milletvekili için değil 3.kişilerle de ilgili tedbirler alınacaktır” dedi.

 

Aydın, binlerce istihdam sağlayan Adıyamanlı çiğköftecilerle gurur duyduklarını, Türkiye’nin her köşesinde Adıyaman’ı layıkıyla temsil ettiklerini, bununla birlikte dünyanın birçok önemli kentinde de şubelerin yer almalarını başarı olarak değerlendirdiklerini sözlerine ekleyerek, OSES Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ı tebrik etti. AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara da açılışın hayırlı olmasını dileyerek, “Özellikle Sincikli hemşehrilerimiz bu sektörde söz sahibi olmalarından büyük mutluluk duyuyorum. Sektördeki birçok öncü kardeşimizi tanıyorum. Kendi doğdukları bölgeye, ilçe ve köylerine de yapmış oldukları hayır işlerini takip ediyorum. Hassaten bundan dolayı da kendilerini kutluyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi