enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN, KAHTA’DA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN, KAHTA’DA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
REKLAM ALANI
17.06.2016
0
A+
A-

image
2016 yılında Kahta ilçesinde devam eden yatırım ve projeleri değerlendirmek üzere Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, mv İ. Halil Fırat, Kahta kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Ak parti Adıyaman il başkanı Abdurrahman Dinez, Adıyaman ve Kahta Belediye başkanı, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı toplantı  Kahta Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

 KAHTA BELEDİYE BAŞKANI TOPRAK ŞUNLARI SÖYLEDİ.

“Sayın valim, sayın TBMM Başkanvekilim, sayın vekilim Ramazan şerifinizi, cumanız mübarek olsun. Ben kısaca bir açıklama yapacağım belediye başkan yardımcımız çalışmalarımızı anlatacak. Yaptığımız projelerde destek olan herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun . Hepsiyle geceli gündüzlü istişare ediyoruz Şehbabadan Horik’e kadar hizmet yaptık. Her türlü desteği veren TBMM başkanvekili sn. Ahmet Aydın’a teşekkür ediyorum. İ. Halil Fırat il başkanlığı döneminde de vekilliğinde de bizlere yardımcı oldu Allah razı olsun. Bütün çalışmalarımızda destek olan kaymakama ve Kahtaya gelen Başkanvekilimiz sayesinde cazibeli suya kavuşuyoruz. Ben hepinize teşekkür ediyorum.”

TBMM BAŞKANVEKİLİ AHMET AYDIN KONUŞMASINDA;

“Ben öncelilile teşekkür ediyorum yüreği kahta için atan herkese, bütün kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Sayın valimiz ayağının tozuyla bugün Sincik’in dağlarına çıktık . Çalışmaları devam Haydaran projesi tek başına büyük bir projedir bitirildiğinde saniyede 509 litre suyu cazibeli olarak Kahtaya kazandıracağız inşallah. Arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor. Başkanımız , kaymakamımız çalışıyorlar. Sn valimizi zamanla daha iyi tanıyacaksınız vizyonunu, birikimini Adıyaman için harcıyacak. Kahtanın eksiklerini süreç içerisinde değerlendireceğiz. Özellikle ikili eğitimi bitirmek için derslik sayısı her gün artıyor gelecek olanlarda var. Hepinize saygılarımı sunuyor hayırlı Ramazanlar diliyorum.”
ADIYAMAN’A YENİ GELDİĞİNİN ALTINI ÇİZEN VALİ ERİN KONUŞMASINDA ŞUNLARI KEYDETTİ.

” çok muhterem TBMM Başkanvekilim, belediye başkanlarım değerlendirme toplantımıza gelen tüm misafirler hepiniz hoş geldiniz. Malumunuz dört günlük valinizim bugün Kahtaya yapılan ve devam hizmetleri konuşacağız inşallah. Vekillerimizle, belediye başlanlarımızla, STK temsilcilerimizle hep beraber Adıyaman insanını hayat yüksek standardının temin etmek için çalışacağız. Daha öncede kaymakam iken toplantılar yapılırdı ama yetkililer tenezzül edip katılmazlardı. Vatandaşa kamuoyuna hesap verme cesaretini göstermezlerdi. Çok şükür bugün bu yok.Türkiye’de 2002’den beri inanılmaz hizmetler gerçekleşti. Valilerde , vekillerde varandaşa hesap verebiliyor. Adıyaman insanı çok daha iyisini hakkediyor Adıyamanın bu ülkeye maliyeti 0 düzeyinde. 2016’da aldığı hizmetin her kuruşunu haketti daha iyisi için vekillerimizin hepimizin boynunun borcu olsun 24 saat çalışacağız. Asli görevimiz dışında yapacaklarımız var TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın’ın destekleriyle genel bütçeden alacağımızı alıyoruz inşallah bunu daha da artıracağız. Hepinize teşekkür ediyorum.”
KAHTA KAYMAKAMI AHMET GAZİ KAYA;
” Sn valim, Sn. TBMM Başkanvekilim, başkanlarım, kurum amirlerim sevgili Kahtalılar hepinize saygılarımı sunuyorum. Hükümet konağı % 85 gerçekleşti . Ebu Sadık 1 projesi inşallah ekimde bitecek. Kahta yapacağımız çok önmeli projeleri var İbrahim Halil Mesire alanı, baraj kenarına yapılacak 45 kişilik tekne marina ve Seyir Tepesi projemiz kapsamında devam edecek Anfi tiyatronun ihalesi haftaya yapılacak. Desteğini her zaman gördüğümüz TBMM başkanvekilime kıymetli vekillerime ve sn. Valime çok teşekkür ediyorum. 2015 aralıkta ilk toplantımızı yapmıştık o gün konuştuğumuz projelerin birçoğu bitti çalışması devam edenler var. Yarı olimpik yüzme havuzu yatırım programına alındı. Derslik sıkıntımızı en aza indirecek bitirecek okullarımız yapılıyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum tekrar herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Toplantı sonrasında dilek ve temenniler konuşuldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi