enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4996
EURO
34,9074
ALTIN
2.433,52
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Sincan’da çocuklarla futbol oynayan başkan Murat Ercan

Sincan’da çocuklarla futbol oynayan başkan Murat Ercan
REKLAM ALANI
22.03.2024
0
A+
A-

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 7’den 70’e tüm ilçelilerle buluşmaya devam ediyor… Ercan özellikle çocuk ve gençlerle sohbet ederek, onlar için projeler geliştirmeyi önemsiyor…

featured

Sincan’da çocuklarla futbol oynayan başkan Murat Ercan

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşları, gençleri ve çocukları ziyaret etmeyi ve onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler gerçekleştirmeyi önemsiyor. Seçim otobüsüyle mahalle mahalle dolaşarak halkı selamlayan Başkan Ercan, gençlerle buluşmaya da büyük önem veriyor. Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek onlarla sohbet eden ve futbol oynayan Başkan Ercan, gençlerle olan iletişimini ve etkileşimini güçlendiriyor.

Sokak sokak dolaşarak vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Murat Ercan, seçim otobüsüyle de halkı selamlıyor ve ilgiyle karşılanıyor. Otobüsten inerek Sincanlılarla kucaklaşan ve minikleri de unutmayan Başkan Ercan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların sevgisini kazanıyor.

Başkan Ercan, yeni dönem projelerinden bahsederken, en büyük mükafatlarının ilçeye kazandırdıkları eserler ve hizmetler için hemşerilerinden aldıkları dualar olduğunu vurguluyor. Onun için başarı, Sincanlıların memnuniyeti ve desteğiyle ölçülüyor.

Ahmet Andiçen Ortaokulu öğrencileriyle futbol oynayarak onların sevgisini kazanan Başkan Ercan, çocuklarla olan etkileşimini güçlendiriyor ve onların takdirini kazanıyor. Bu tür etkinliklerle Sincanlı gençler ve çocuklar arasında güçlü bir bağ kurmayı amaçlıyor.

 

Sincan’da çocuklarla futbol oynayan başkan Murat Ercan

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi