enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4492
EURO
34,4800
ALTIN
2.473,25
BIST
9.572,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C

Milletvekili ve Belediye Başkanı, itfaiyecilerle iftarda buluştu

Milletvekili ve Belediye Başkanı, itfaiyecilerle iftarda buluştu
REKLAM ALANI

Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve beraberindeki AK Parti heyeti, Adıyaman Belediyesi’nde görevli itfaiyecilerle iftar programında bir araya geldi.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, 7/24 özveriyle çalışarak halkın can ve mal güvenliğini sağlayan Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret ederek iftarlarına katıldı.
Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binasında gerçekleşen sahur programında konuşan Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Her türlü doğal afette olay yerine giden ilk ekiplerden bir tanesi olan itfaiyecilerimize gösterdiği özveriden ve fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu mübarek Ramazan gününde de iftarımızı onlarla yapmak istedik. Kendilerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr. Süelyman Kılınç da, personeline yapılan moral ziyaretinden ötürü Milli Savunma Komisyon Başkanı Aydın’a, AK Parti İl Başkanı Dağtekin’e ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Alkayış’a teşekkür etti
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi