enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

MHP’Yİ ELE GEÇİRECEKLER

MHP’Yİ ELE GEÇİRECEKLER
REKLAM ALANI
28.04.2016
0
A+
A-

zeynel abidin kıymaz
Kanun hukuk adalet yönetmelik, gelenek tanımayan utanması az olan siyasi liderler kolay kolay koltuklarını bırakmazlar. Koltukları onların her şeyidir ondan asla vazgeçemezler, toplumda bulunduğu ülkede veya cemiyette o etiketle hayat bulurlar onlarla varlardır.
Genelde darbecilerin yapısında olan bu durum hastalıklı lider profilleri olarak dünyanın değişik ülkelerinde farklı renkte veya dildede olsalar ortaya çıkarmaktadır. Bu gibilerin durumları hastalığıyla ilgili en iyi tanımlamayı mutlaka psikologler ve psikiyatri uzmanları bilirler, yanı sıra çalkantılı siyasi geleneği olan bizim yaş grubu kuşakta yaşadıklarıyla tecrübeleriyle kendi dillerinde tanımlama yapabilirler.
Bu hastalığın siyasi boyutunda böyle olmakla birlikte, ekonomi boyutundada bu hastalıklı tipler vardır, meslek grubu olarak, döviz altın ticareti yapanlar vitrine bakanların birkısmının hırsız olduğunu veya gaspçı olduğunu sanır korkuyla yaşarlar, bir kısmı evde her çıtırdıda eve hırsızmı giriyor korkularıyla yüklüdürler, MHP’de de idareyi elde tutanların genel psikilojileri arasında da her kaliteli siyasetçiyi yükselirse önümde engel olabilir anlayışı ile makamında gözü olan düşman gibi gördükleri için parti içinde ne kadar değerli isim varsa bir bir boyalayıp tu kaka ilan edip postalayıp gönderdiler..
Şimdilerde partideki bu kıyım düzenini değiştirmek için kolları sıvayan muhalif isimlere genel başkandan daha fazla ilgi gösterilmekte, hatta Meral Akşener gittiği her yerde Başbakan gibi karşılanmaktadır.
30 yıllık bir gazeteci olarak MHP’yi yakından takip ediyorum MHP lideri Devlet Bahçelinin ’PARTİYİ ELE GEÇİRECEKLER’ görüşüne şimdilerde çok inanıyor ve bu sözüne katılıyorum. Alpaslan Türkeşin vefatı sonrasında ilk defa ülkücüler ayaklandı MHP’de söz sahibi olma, hatta daha da ileri gidip MHP bir ülkücü kadro tarafından ele geçirilmeye çalışılıyor.
Ülkücülere yıllarca ‘Parti ayrıdır, ocak ayrıdır’ politikasıyla partiden uzak tutanların etekleri tutuştu şimdi partiyi ülkücülere teslim etmemek için her her türlü yüzsüzlüğü hatta aba altında sopa gösterilerek kanunsuzluğu yapmaya hazır bir statüko orta yerde var. Statükoya kafa tutan ülkücülerin müadelesinde sona gelindi. Bende artık inanmaya başladım MHP ülkücüler tarafından ele geçirilmeye çalışılıyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi