enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5380
EURO
34,8711
ALTIN
2.488,58
BIST
9.587,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ 2.PİKNİK ŞÖLENİ VE KAHTA TARİHİ ÖREN YERLERİNE GEZİ PROGRAMI DÜZENLEDİ

02.06.2015
0
A+
A-

VİDEOLU HABER…

Kahta Gazeteciler Cemiyeti 2. Piknik Şöleni ve Kahta Tarihi Ören Yerlerine Gezi Programı Düzenledi.

Kahta Gazeteciler Cemiyetinin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik ve gezi şöleninin ikincisi bu yıl, ”2. Piknik Şöleni ve Kahta Tarihi Ören Yerleri Gezme ” programı adı altında yapıldı.

Kahta Gazeteciler Cemiyetinin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik ve gezi şöleninin ikincisi bu yıl,  ”2. Piknik  Şöleni ve Kahta Tarihi Ören Yerleri Gezme ” programı adı altında  yapıldı.

”2. Piknik Şöleni ve Kahta Tarihi Ören Yerleri Gezme ” Programına, Kahta ilçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk, İstanbul’dan Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Okan Tümeroğlu, Kahta Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu,  Adıyaman İl Meteoroloji Müdürü  Ezher Zengin, Gap Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Gökhan Bayram, Kahta FM sahibi Mustafa Şahin, Kahta’nın saygın  işadamlarından Abdullah Bektaş, Adıyaman Mercan Tv de Denge Dıla programının yapımcısı ve sonucusu Reşan Kaçan, Kahta gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Bülen Buğdday, İ. Halil Armağan, Doktor Zeki Toplu,  Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Kahta Medya  Haber İmtiyaz Sahibi H.Yusuf Çoban, ve Cemiyet  üyeleri katıldılar.

İlk olarak Tarihi Karakuş tepesini misafirlerine ve cemiyet üyelerine gezdiren Başkan Kutlu, daha sonra Otantik  ve buram buram tarih kokan Tarihi Cendere köprüsünü gezdirdi. Bu köprü hakkında bilgiler veren Başkan Kutlu, ardından Eski Kahta Kalesi, Arsemia ve Alancık  Seyir  alanında, büyüleyici  bir manzarası olan kahta, Atatürk barajı ve Kahta Çayı  heyet tarafından büyük bir zevk ile izlendi.

Başkan Kutlu Daha sonra Heyeti , Nemrut dağının başlangıcı olan Karatut Köyünde bulunan, manzarası ile göz zevkine hitap eden, ve görenleri,  atmosferi ile büyüleyen   ”OY FIRAT” Oteline götürüp öğlen yemeği ikram etti. İşletmeci Abuzer Aydın, Heyete   çeşitli ikramlarda bulundu.  Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Yemekten sonra programa dair  açıklama yapıp, Cemiyetin gelemeyen ve yurt Dışında olan üyeleri tarafından gönderilen mesajları okudu.

Nemrut Dağı Çeşme Dinlenme tesislerinde Kahta’nın turizm geleceği ve kısa değerlendirmenin sonunda Nemrut Dağına hareket edildi…

”2.Pİknik Şöleni ve Kahta Tarihi Ören  Yerleri Gezme” Programı  son olarak, Heyetin, Adıyaman’ın Simgesi haline gelen, Güneşin en iyi doğduğu ve en iyi battığı yer olarak gözlenen   Nemrut Dağındaki güneşin harika batışı sonrasında  gezi son buldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi