enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4895
EURO
34,9613
ALTIN
2.431,71
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Kâhta Devlet Hastanesi’ne 3 Yeni Cihaz “MR (Emar) Mağduriyeti Sona Eriyor”

Kâhta Devlet Hastanesi’ne 3 Yeni Cihaz “MR (Emar) Mağduriyeti Sona Eriyor”
REKLAM ALANI

Kâhta Devlet Hastanesi’ne 3 Yeni Cihaz
“MR (Emar) Mağduriyeti Sona Eriyor”

Kâhta Devlet Hastanesi, Görüntüleme Merkezine son teknoloji bir MR (Emar), Mamografi ve Tomografi cihazı kazandırıyor.

Yıllardır Adıyaman’dan randevu sistemiyle MR (Emar) ve Mamografi hizmeti alan vatandaşlarımızın yol mağduriyeti sona eriyor.

Kâhta Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti sunumunda kalite her geçen gün artmaya devam ediyor. İhale süreci tamamlanan son teknoloji MR (Emar), Mamografi ve Tomografi cihazı kısa süre içerisinde Kâhta halkının hizmetine sunuluyor.

Devlet Hastanesi bünyesine kazandırılacak olan yeni cihazlarla ilgili açıklamada bulunan Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Bilindiği gibi hastanemizde MR (Emar) ve Mamografi cihazımız yoktu. Hastane Yönetimi olarak vatandaşlarımızın bu konuda büyük mağduriyet yaşadıklarını çok iyi biliyoruz. Bu cihazları kurumumuza kazandırabilmek için hemen harekete geçtik. Girişimlerimiz sonuç verdi, son derece mutluyuz.” 

Dost, “Bu zamana dek MR (Emar) çektirmek için Adıyaman’a gitmek zorunda kalan Kâhta, Gerger ve Sincikli vatandaşlarımızın yol mağduriyeti biterken, Samsatlı vatandaşlarımızın da yol mağduriyeti nispeten azalacaktır. Hastanemiz bünyesine kazandıracağımız MR (Emar), Mamografi ve Tomografi cihazlarımız son teknoloji ürünler olup, görüntü kaliteleri de son derece yüksektir. Mevcut iki kesitli Tomografi (CT) cihazımız da hastanemiz bünyesine kazandırılacak olan onaltı kesitli yepyeni bir Tomografi cihazı ile değiştirildikten sonra çok daha hızlı ve kaliteli görüntüleme sağlanacaktır. Bu sayede mevcut işlemlere ek olarak BT Koroner Anjiografi (Damarlı Anjiyografi) hizmeti de vermeye başlayacağız.”

Dost, “Bu cihazların kurumumuza kazandırılmasında başta Sayın Bakanımız ve Bakanlığımız yetkilileri olmak üzere, Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Genel Sekreterimiz ve emeğe geçen diğer yetkililerimize şahsım ve kurumum adına teşekkürü borç bilirim.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi