enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5406
EURO
34,9537
ALTIN
2.456,26
BIST
9.876,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C
Salı Yağmurlu
20°C

İLÇEMİZİN SORUNLARI ANKARA’YA TAŞINDI

İLÇEMİZİN SORUNLARI ANKARA’YA TAŞINDI
REKLAM ALANI
21.10.2016
0
A+
A-

İlçemizin çözüm bekleyen sorunlarının çözümüne yönelik hazırlanan projeler Başkent’ e taşındı.
Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK, Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan YAVUZ, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin AKEL’ den oluşan heyet Kahta’nın gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için ilçe sorunlarının ve çözüm projelerinin yer aldığı dosyayı Başkent’ e taşıdılar.
Kahta’nın gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığımızın ortak hazırladığı yeni projeler ve yapılması gereken hizmetlerin yer aldığı dosya Ankara’ya TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın, milletvekilleri Sayın Adnan Boynukara, Sayın Salih Fırat ve Sayın İ.Halil Fırat’a ulaştırıldı.
İlçemizde devam eden bazı yatırım projelerinin daha etkin ve hızlı yürütülerek vatandaşımızın hizmetine bir an önce sunulması amacıyla karşılaşılan sorunları Bakanlıklar düzeyinde takip etmek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ ya giden Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK, Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan YAVUZ, AK Parti İlçe Başkanı Engin AKEL, TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet AYDIN ile birlikte Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’ u Makamında ziyaret ederek başladı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İstanbul Milletvekili Sayın İsmail KAHRAMAN’ı, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet YILMAZ’ ı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA’yı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin YAYMAN’ı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Müsteşarı Dr. Nusret YAZICI’yı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri AKA’yı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk Mustafa ÖZTÜRK’ü, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat ACU’yu, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan ERDEM’ i ziyaret ederek devam etti.
İlçemizde devam eden projeler ve planlanan yatırımların konuşulduğu ziyaretlerde, Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, birlik ve beraberlik içerisinde İlçemize hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak;” İlçemiz sorunlarının çözümüne yönelik hazırlamış olduğumuz projeler, ilçemizin daha yaşanabilir İlçe olması noktasında İlçe Kaymakamlığımızla birlikte hazırlamış olduğumuz yeni projelerin yer aldığı dosyayı TBMM Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın beye, milletvekillerimiz Adnan Boynukara, Ibrahim Halil Fırat ve Salih Fırat’a sunduk.
Sayın TBMM Başkanvekilimizn ve diğer Milletvekillerimiz Adnan Boynukara, Salih Fırat ve İ.Halil Fırat öncülüğünde birçok Bakanımıza yapılan ziyaretlerde bizlerde iştirak etme fırsatı bulduk.Ziyaretler oldukça verimli geçti.Sayın Meclis Başkanvekilimiz ve Milletvekillerimiz taleplerimizi birebir Sayın Bakanlarımıza ilettiler.
Bugüne kadar ilçemizin birçok sorununu Sayın Meclis Başkanvekilimizin ve diğer Milletvekillerimizin desteğinde halkıımızla birlikte çözüme kavuşturduk.Çözüm bekleyen sorunlarımızı hazırlamış olduğumuz yeni projelerimizle çözüme kavuşturarak ilçemizi daha gelişmiş ve daha yaşanabilir konuma kavuşturacağız. Unutmayalım ki sorunlar birlik berberlik içeresinde aşılır. Birlik ve beraberlik içeresinde olduğumuz sürece çözülmemiş hiçbir sorunumuz kalmayacaktır. Meclis Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın bey başta olmak üzere, Milletvekillerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı heyetimiz ve Kahtalı hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum ” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi