enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

KAHTA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

KAHTA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
REKLAM ALANI
21.10.2016
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 2016/21 sayılı genelgesi uyarınca, 19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi kapsamında 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kabul edilmişti. Bu kapsamda, Kahta hükümet Konağının bahçesinde gerçekleşen törene İlçe Emniyet Müdürü Cafer Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Kayacan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, İlçe Eğitim Müdürü Halil Tünçmen, ve kurum amirleri ile muhtarlar katıldı.
Muhtar Günü töreni Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı akabinde saygı duruşu ile başladı.
Kahta Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Sait ÇETİNKAYA, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
M. Sait Çetinkaya, “Muhtarlar, bulundukları mahallede ve köylerde devletimizin tüm kurumlarını temsil eder. Halkımızla, devlet kurumları arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Mahallelerimizin ve köylerimiz her türlü ihtiyaçlarını tespit edip, hizmet sunmak konusunda emeğini esirgemez. Köyünün ve mahallesinin gelişimi konusunda çözüm ortaklığı yapan gerek milleti gerek ise de devleti temsil eder. Önemli bir görevi temsil eden muhtarlarımızın bu yıl ilk defa kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Hükümet Konağı Bahçesinde başlayan tören, Muhtarların Kahta Belediye Başkanlığını ziyaret etmesinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi