enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

Hülya Avşar Kubanili Kadınlarla Görüşecek

Hülya Avşar Kubanili Kadınlarla Görüşecek
REKLAM ALANI
19.11.2014
0
A+
A-

Hülya Avşar Kubanili Kadınlarla görüşmek için Şanlıurfa’ya gelecek…Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Celalettin Güvenç, sanatçı Hülya Avşar’ın, Suriye’nin Kobani kentinden kaçan kadınlarla görüşmek için Şanlıurfa’ya gelecek…

Başkan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kobanili mülteciler için başlatılan yardım kampanyası için düzenlenen törende konuştu.

Kampanyaya sanatçı Hülya Avşar’ın da destek verdiğini belirten Güvenç, sanatçının, hafta sonu Türkiye İş Kadınları Derneği yöneticileri ile Suruç’a gelerek Kobanili kadınlar ile görüşeceğini söyledi.

Güvenç, 2 aylık süreçte 200 bine yakın insanın sınırı aşarak Türkiye’ye geldiğini ve çoğunluğunun Suruç’ta kaldığını ifade ederek, havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacının doğduğunu ifade etti.

Her kesimi Suriyeli sığınmacılara daha çok destek vermeye çağıran Güvenç şöyle konuştu:

“Yaklaşık 200 bin kişi Kobani’den kaçarak kentimize geldi. Elimizden geldiği kadar bütün imkanları seferber ederek daha güzel alanlarda gelen misafirlerimizin yaşamasını sağlıyoruz. Çadırda yaşayan misafirlerin ısınma sorunları var. İstanbul merkezli Türkiye İş Kadınları Derneğinin bize gönderdikleri kaynakla bin adet ısıtıcıyı dağıttık ama yeni ısıtıcılara ihtiyacımız var. Cumartesi günü sanatçı Hülya Avşar buraya gelerek bütün kamuoyunun ilgisini çekecektir. Bir kere daha kış aylarının gelmesiyle birlikte herkesi; ısıtıcı, battaniye ve giysi bakımından destek olmaya çağırıyorum. El birliği ile acıları daha da hafifletebileceğimizi düşünüyorum’’ Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi