enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Bedelli Askerlikte Sıcak Gelişme

Bedelli Askerlikte Sıcak Gelişme
REKLAM ALANI
19.11.2014
0
A+
A-

Bedelli Askerlikte sıcak gelişme. Askerliğini yapmamış ve gözü kulağı bedelli ile ilgili gelecek haberde olan pek çok kişinin beklediği haber Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’dan geldi.

Son günlerde en çok konuşulan konularından bedelli askerlik tartışmasına Milli Savunma Bakanı Yılmaz, noktayı koydu. Yılmaz, bedelli askerlik ile ilgili son sözü Başbakanın söyleyeceğini ifade etti.

HER ŞEY BAŞBAKANIN MASASINDA

Milli Savunma Bakanı  Yılmaz, bedelli askerlikle alakalı, “Başbakanımız bütün görüşleri aldıktan sonra değerlendirme yapacak ve karar verecek. Bunun üzerine ilave edilecek bir husus yok” dedi.

BAKANDAN BEDELLİ TARTIŞMALARINA SON YORUM

Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili bir soru üzerine, bu konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamalar olduğunu belirterek, “Başbakanımız bütün görüşleri aldıktan sonra değerlendirme yapacak ve karar verecek. Bunun üzerine ilave edilecek bir husus yok” dedi.

KARARI BAŞBAKAN DAVUTOĞLU VERECEK

Hükumetin üyesi olduğunu ancak tek karar vericinin kendisi olmadığını belirten Yılmaz, “Hükumet görüşleri alır, değerlendirir ve Başbakan karar verir. Değerlendirme kısa süre içinde yapılacaktır. Bu seçim yatırımı olarak değerlendirilir mi? Bunun oy kaybettireceğini söyleyenler de var, bizim arkadaşlarımızdan söyleyenler var. Buna, oy getirir ve kaybettirir diye bakmamak gerekir. Bunun getirisi kadar götürüsü de vardır. 2011’de çıkan bedelliyi, seçimden sonra çıkardık” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi