enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2726
EURO
34,7994
ALTIN
2.411,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

THY’den rekor; yolcu sayısı 83,4 milyon oldu

THY’den rekor; yolcu sayısı 83,4 milyon oldu
REKLAM ALANI
26.04.2024
0
A+
A-

Türk Hava Yolları’nın  (THY) 2023 verilerine göre,  yolcu sayısı 83,4 milyona ulaşarak yeni bir rekor kırıldı.

featured

THY’den rekor; yolcu sayısı 83,4 milyon oldu

Türk Hava Yolları’nın  (THY) 2023 verileri açıklandı. Verilere göre, yıllık bazda yolcu sayısı yüzde 16,1 arttırarak 83,4 milyona ulaştı.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaşıldığını söyleyerek “Hedeflerimize adım adım yaklaştığımızdan bir kez daha emin olduk. Bugün, dünyada en çok ülkeye uçan havayolu olarak global uluslararası trafikte azalan talebe rağmen, yolcu sayımızda büyük bir artış kaydettik. Bu büyük başarıyı elde eden tüm çalışma arkadaşlarıma ve Türk Hava Yolları ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte ülkemizi dünyada gururlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

THY’den rekor; yolcu sayısı 83,4 milyon oldu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi