enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4499
EURO
34,8452
ALTIN
2.477,40
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

HAKKARİNİN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLANDI

HAKKARİNİN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLANDI
REKLAM ALANI
22.06.2021
0
A+
A-

 

GAP gazeteciler birliği heyetinin Hakkâri merkez ve ilçelerinde yaptığı gezi ve temasları ulusal basında ve yüzlerce haber merkezinde yer bulması memnuniyet yarattı.

Hakkari AK parti İl başkanı Abdulmuttalip Özbek: GAP gazeteciler birliği heyetinin gezisinden duyduğu memnuniyeti  ifade ederek şunları söyledi ‘.. Hakkâri benim memleketim. Biz bu toprakların çocuğuyuz, bu kentin kalkınması refahı için çaba gösteriyoruz. Kalkınmanın önünde engel güvenlik sorunuydu, bu engel aşıldı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İç işleri bakanımız Süleyman Soylu ’ya, Hakkari Valimiz İdris Akbıyık’a ve güvenlik kuvvetlerimize kararlı tutumları nedeniyle teşekkür ediyorum. Yıllardır özlenen günlere kavuştuk. Sayın Valimizle Hakkâri’nin kalkınması gelişmesi hususunda sürekli istişare halindeyiz. Bakanlıklar nezdinde projeleri takip ediyoruz.

GAP gazeteciler birliği heyeti gece geç saatlerde ve gündüz Şemdinli’de, Çukurca’da Yüksekova’da çarşı Pazar gezdiler, huzur ve güvenlik sorunu kalmadığını gözleriyle gördüler. Bu izlenimlerini haberleştirdiler, köşe yazıları yazdılar. GAP gazeteciler birliğinin Hakkâri ilimize olan ilgisi, desteği nedeniyle genel başkanları Zeynel Abidin Kıymaz başta olmak üzere bütün camiasına teşekkür ediyorum’ dedi.

Hedef Yapı A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Zeydan :

GAZETECİLERİN ZİYARETİNİ ÇOK ANLAMLI BULUYORUM

‘Binlerce yıllık tarihe ışık tutan; ilmin, âlimin diyarı kadim şehrimizin sürekli olarak terör ve şiddet olayları ile gündeme getirilmesinden her zaman büyük rahatsızlık duyduk. Bunu özellikle söylüyorum çünkü pek çok insanın bugüne kadar Hakkâri’ye gelmemesinin nedenleri arasında güvenlik kaygıları geliyor. Her ne kadar son bir kaç yıldır o günleri geride bırakmış olsak ta hala yapılması gereken çok şey olduğunu biliyoruz.

En büyük arzumuz cennet köşesi coğrafyamızın bugüne kadar sakladığı güzellikleri paylaşabileceği daha fazla misafiri ağırlamak. Şehrimizin müreffeh geleceğe kavuşması için çok nedeni ve bunu da yapabilecek olağanüstü bir potansiyeli var. Bu bağlamda üzerlerine büyük bir vazife düşen gazetecilerimizin ziyaretlerini çok değerli buluyorum. Ziyaretlerinden ötürü GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sayın Zeynel Abidin Kıymaz ve GAP Gazeteciler Birliği yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ‘ dedi.

Hakkari Kültür Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu:

Gazetecilerin tarihi yerleri gezmesi görmesi Sevindirici

Hakkari İl Kültür turizm müdürü İdris Agacanoğlu GAP gazeteciler birliği heyetinin tarihi turistik yerleri ziyaret etmelerinin Hakkâri için önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi ‘..  GAP Gazeteciler Birliği beş gün boyunca İlimizi ziyaret ettiler. Kendileri İlimizdeki güvenli ortamı, turizm potansiyelini, el değmemiş yalçın doğasının güzelliğini, gençlerin heyecanını, gece yarılarında yol üstü köy muhabbetlerine bizzat tanıklık ettiler. Aynı zamanda bir Hakkârili olarak da şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim; Hakkâri’nin gündemi artık turizm, ticaret ve kalkınma. Kendilerine bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum’ dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi