enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3273
EURO
34,6252
ALTIN
2.433,67
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Zabıta Koordinasyon Kurulu Ankara Büyükşehirin ev sahipliğinde toplandı

Zabıta Koordinasyon Kurulu Ankara Büyükşehirin ev sahipliğinde toplandı
REKLAM ALANI
01.12.2023
0
A+
A-

Zabıta Koordinasyon Kurulu Ankara Büyükşehirin ev sahipliğinde toplandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Başkentin 25 ilçesinde görev yapan zabıta müdürlüklerinin katılımıyla Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısında hizmet verimliliğin artırılması için ilçeler arasında koordineli olarak yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Büyükşehir ve ilçe belediye zabıtlarından ortak adımlar

 Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısına, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı şube müdürleri ile ilçe belediyeleri zabıta müdürleri ve amirleri katıldı.

Toplantıda; zabıta personellerinin görev ve sorumluluğunda olan işlerin yürütülmesinde etkinliğin ve verimliliğin artırılması ile Ankara genelinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Ortak akıl ile sorunlara çözüm getirmek ve zabıta hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak için Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısını düzenlediklerini söyleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal, “Bu toplantı ile ilçe zabıtalarımız birbirleriyle tanış olacak ve karşılaştıkları problemler, karşılıklı çözüm arayışları konusunu tartışma ve görüşme imkânı bulacak. Büyükşehir Belediyesi olarak görmüyoruz biz zabıtayı, bütün Ankara’daki zabıta arkadaşlarımızla beraber el ele güzel bir şeyler yaparsak hepimizin eseri olur diye düşünüyoruz” diye konuştu.

Komisyon üyeleri belirlendi

Zabıta Çalıştay’ında gündeme gelen konuların da değerlendirildiği toplantıda; Başkentin sorunlarına ortak çözümlerin üretilebilmesi için Kent ve Yaşam Komisyonu, Çevre Komisyonu, Mevzuat ve Hukuk Komisyonu, Eğitim ve Rehberlik Komisyonu’nun da üyeleri belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının koordine ettiği bir sonraki Zabıta Koordinasyon Kurulu toplantısı, Gölbaşı Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi