enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4671
EURO
34,9281
ALTIN
2.437,71
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi Olarak, Merkez Ve Köylerimizdeki İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyoruz.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi Olarak, Merkez Ve Köylerimizdeki İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyoruz.
REKLAM ALANI

1 YILDA 11 BİN HASTA EVDE SAĞLIK HİZMETİ ALDI

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi son bir yıl içerisinde binlerce hastaya ulaşarak gerekli tedavilerini evde gerçekleştirdiler.

Evde sağlık hizmetleri ekiplerinin bakımlarını yaptıkları hastaları Başhekim Doç.Dr. Fatih Doğan’ da evlerinde ziyaret ederek onlarla yakından ilgileniyor. Başhekim Doğan, hasta ve hasta yakınlarıyla da diyalog halinde olarak evde tedavisi gerçekleşen hastaları yerinde takip ediyor.

Adıyaman’da evde yatağa bağımlı yaşayan ya da yaşlı olan bireylerin tedavi ve sağlık hizmetlerini evde yapmak için oluşturulan Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, 2021 yılı içerisinde 4 bin 536 hastaya ulaşıp 10 bin 932 ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında birimde çalışan doktor ve sağlık personelleri hastaların koruyucu sağlık, muayene, tanı, tedavi, rehabilitasyon, pansuman, enjeksiyon ve tetkikleri ile beraber konsültasyon işlemleri gibi hizmetleri yerine getiriyor.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Burcu Şahin, “Biz Evde Sağlık Hizmetleri Birimi olarak Adıyaman merkez ve köylerinde yatağa bağımlı, yaşlı ve yarı bağımlı olan hastaların evde sağlık hizmetlerini yapmaktayız. Son bir yıl içerisinde 4 bin 536 hastaya ulaşarak onların gerekli tedavilerini evlerinde gerçekleştirdik, ayrıca bu hastalarımıza ve sistemimizde kayıtlı olan kişilere 11 bin civarında ziyaret gerçekleştirerek sağlık hizmetinin ardından onların takibini yaptık. Bu ziyaretlerimize çoğu zaman Başhekimimiz Doç.Dr.Fatih Doğan’ da eşlik ederek hastalarla yakından ilgileniyor. Başhekimimizi ve bizleri evlerinde gören hastaların moralleri üst seviyeye çıkıyor.”dedi.

Evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başhekim Doç.Dr.Fatih Doğan, “Hastane bünyesinde kurulan Evde Sağlık Hizmetleri Birimi olarak Merkez ve köylerimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Hastalarımızın tedavilerine ve rahatsızlıkların takibine kadar her türlü sağlık hizmetiyle hemşerilerimize destek olmaya gayret ediyoruz. Zor ve sıkıntılı zamanlarda her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza şifa, büyük bir özveri ile çalışan Evde Sağlık Hizmetleri Birimimize de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum “ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi