enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Belediye Başkanı Turanlı,Emekli Öğretmeni Evinde Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Turanlı,Emekli Öğretmeni Evinde Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
07.10.2019
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla 46 yıl emekli öğretmen Mehmet Sait Sivil’i Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ile birlikte evinde ziyaret etti. Başkan Turanlı Karşıyaka Mahallesi Atatürk caddesinde ikamet eden 5 çocuk babası emekli öğretmen Mehmet sait sivil’iı evinde ziyaret etti.
Bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmayan Başkan Turanlı ve başkan Fırat’ın çok mutlu ettiğini belirten Sivil, “46 yıllık eğitimci hayatımda çeşitli okullarda görev yaparak binlerce genç yetiştirdim. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatların yetişmesi için çok çaba sarf ettim.Yetiştirdiğim öğrencilerimden Allah razı olsun. Yapılan bu ziyaretle Kahta belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya ve Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat’a çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum. dedi.
Başkan Turanlı, “Anne ve babamızın bizim üzerimizde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerimizin de bizim üzerimizde o kadar hakkı var. Kahta’mızın yetiştirdiği değerlerden emekli olan Kahta ilçesinde 46 Yılını eğitime veren Hocamızı ziyaret etmek istedik. Allah’a şükür şu an sağlığı yerinde. Tüm öğretmenlerimizin Dünya öğretmenler gününü tekrardan kutluyor ve kendilerine sağlık mutluluk diliyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi