enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kahta Belediye Başkanı Turanlı, Söz Verdiği Projeleri Yapmaya Devam Ediyor

Kahta Belediye Başkanı Turanlı, Söz Verdiği Projeleri Yapmaya Devam Ediyor
REKLAM ALANI
07.10.2019
0
A+
A-

Kahta Belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı seçim öncesi söz verdiği yavuz selim mahallesindeki park proje çalışmalarına başladı.

Başkan Turanlı, Gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçe merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.Yavuz Selim Mahallesinde yerleşimin yoğunlaştığı en büyük park alanın ilgili birimler tarafından mimarisi tamamlandı.Parkın üst yapı çalışmaları başladı. Mahalle sakinleri için yeni bir dinlenme ve oyun alanı oluşturuluyor.Yapımı Yeni başlanan park içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için spor ve dinlenme alanları yer alacak.
İlçeye yeni parklar kazandıran Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Yavuz Selim Mahallesinde 3355 metre kare alan üzerine yapılacak yeni parkın içerisinde; Muhtar evi, oturma alanları,çocuk oyun alanı, fitness spor aletleri, yeşil alanlar ve yürüyüş yolu yapılacak. Başkan Turanlı, Yavuz Selim Mahalle sakinlerinin ihtiyacı olan park sıkıntısını belirterek mahallemize dinlenme ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının sayısını arttırmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Turanlı, yeni parkın tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bir alana daha kavuşacaklarını söyledi. Yapılacak parkın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını ve ilçe genelinde park sıkıntısı olan mahallerimize parklar kazandırmaya devam edeceğini belirtti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi