enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Yeni Dönem

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Yeni Dönem
REKLAM ALANI
21.02.2022
0
A+
A-

İbrahim Halil Tunçmen, Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne Araştırmacı olarak atanırken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de daha önce Şube Müdürlüğü, ARGE yöneticiliği ve Kaymakamlık Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü görevlerini yürüten Kahta İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Lütfü Başli atandı.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleşen devir teslim töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen karşılıklı olarak yeni görev yerlerinde başarı dileğinde bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli şu ana kadar yapılan hizmetlerinden ötürü İbrahim Halil Tunçmen’e teşekkür plaketi takdim etti.

Görevi teslim eden İbrahim Halil Tunçmen  “Kurumumuzda daha önce şube müdürlüğü ve ARGE Koordinatörlüğü görevlerini yürüten Kahta İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Lütfü Başli’ya devrettiğimiz eğitim meşalesini daha ileriye taşıyacağına inanarak kendilerine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Tarihi derinliğiyle, milli ve manevi hasletleriyle kadim Kahta’ya hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “Şahsıma böylesine onurlu bir görev tevdi eden Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e şükranlarımı arz ederim. Bizlerden önce ilçemize ve ilçemizin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden, eğitimin her kademesinde yer alan kıymetli yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Değişen dünya düzenine uyum sağlamak, hayallerimizi hedeflere, hedeflerimizi gerçeğe dönüştürmek adına heyecanla ve umutla başladığımız her yeni günde; tarihimizin, kültürümüzün ve medeniyetimizin aziz ilçesi Kahta’yı hep birlikte bir adım daha ileri götürme gayretinde olacağız.

Öğrencilerimizi; akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklemek, dezavantajlı öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarını ivedilikle karşılamak ile tüm okullarımızı aynı üst çıtada buluşturmak en temel görevimizdir.

Bu minvalde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütürken bizlere destek olacak tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, üniversitemize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ile sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyor ve hep birlikte kadim memleketimiz Kahta’ya hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Bugünden itibaren eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün ve makamımızın kapısı açıktır. Yolumuz ilim yoludur. Dilimiz sevgi dilidir. Gayemiz istiklali ve istikbali uğruna gözünü budaktan esirgemeyen aziz milletimize layıkıyla hizmet etmektir. Bu kutlu yolculukta Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Lütfü Başlı kimdir…

Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan Lütfü BAŞLİ, 1982 yılında Kahta’nın Ulupınar/Bakacak Köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyündeki Bakacak Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini ise Kahta İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini, 2003 yılında da Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Ana Bilim Dalı Coğrafya Öğretmenliği Bilim dalı bölümünde tezli yüksek lisansa başladı. 2006 yılında ‘Çoklu Zekâ Kuramının Coğrafya Öğretiminde Uygulanması ve Öğrencilerin Akademik Başarısına Etkisi’ adlı yüksek lisans tezini sunarak mezun oldu.

Meslek hayatına Trabzon ilinin Tonya ilçesinde başladı. İskenderli İlköğretim Okulunda çalıştıktan sonra 2008 yılında Kahta Belören İlköğretim Okulu’na tayin olarak memleketindeki serüveni başladı.

Daha önce müdür yardımcılığı, kurucu okul müdürlüğü,  okul müdürlüğü, şube müdürlüğü, Ar-Ge Birim Sorumlusu ve Kaymakamlık Projeler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü görevlerinde bulundu.

Çalıştığı süre içerisinde, ilçede GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Japonya Büyükelçiliği, Gençlik Projeleri Destek Programı, AB Hibe Projeleri, SODES, SOGEP, TÜBİTAK, ERASMUS, PRODES, UDEP vb. kuruluşların sunduğu programlarda yüze yakın hibe projesine ve eğitimin kalkınması için yirmiye yakın yerel projeye imza atarak ilçenin kalkınmasına katkı sağladı.

Eğitime Destek Platformu, Türkiye Gençlik Vakfı, ÖNDER İmam Hatipler Derneği, Kahta 02 Spor Kulübü, KIZILAY gibi sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik yaptı.

Kahta İmam Hatip Ortaokulu Müdürü iken, 03.02.2022. tarihinde Bakanlık oluruyla Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Lütfü BAŞLİ; evli, biri kız ve iki erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi