enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5125
EURO
34,8747
ALTIN
2.440,45
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Balıkesir’in Süt Tozu Üretim Tesisi Türkiye’ye Model Oluyor

Balıkesir’in Süt Tozu Üretim Tesisi Türkiye’ye Model Oluyor
REKLAM ALANI
01.02.2024
0
A+
A-

Balikesirin Sut Tozu Uretim Tesisi Turkiyeye Model Oluyor

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, genel kurul gündeminde yer alan maddeler ve konular, katılımcılar tarafından görüşülerek oylama yapıldı. Balıkesir İl Müdürü Erkan Alkan, sektöre önemli bir katkı sağlayacak projenin kapsamında 18 birliğe teşekkür ederek, alınan kararların üreticiler adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Balikesirin Sut Tozu Uretim Tesisi Turkiyeye Model Oluyor 2

Türkiye’ye Örnek Olacak Süt Tozu Üretim Tesisi İnşa Ediliyor

Balıkesir, tarım ve hayvancılık sektöründeki önemli gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin, 42 bin üreticiyi temsil eden ve Balıkesir Birlikler A.Ş uhdesinde kuruluş çalışmaları devam eden süt tozu üretim tesisi, Türkiye genelinde örnek bir proje olarak dikkat çekiyor. Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ikinci genel kurul toplantısında, proje ile ilgili önemli kararlar alındı. Toplantı, Balıkesir İl Müdürü Erkan Alkan’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Balikesirin Sut Tozu Uretim Tesisi Turkiyeye Model Oluyor 3

Üreticilere Katkı Sağlayacak Önemli Bir Proje: Teşekkürler 18 Birlik

Balıkesir İl Müdürü Erkan Alkan, projenin sektöre önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, 18 birliğe teşekkür etti. Alkan, alınan kararların üreticiler adına hayırlı olması temennisinde bulundu. Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin süt tozu üretim tesisi, Türkiye genelinde sektöre yön verecek bir örnek proje olma özelliği taşıyor. Projenin hayata geçirilmesi, Balıkesir’in tarım ve hayvancılık alanındaki liderliğini daha da pekiştirecek gibi görünüyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi