enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2657
EURO
34,7432
ALTIN
2.400,29
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Bakan haritayı paylaştı; Muhammed Avcı müjdeyi duyurdu

Bakan haritayı paylaştı; Muhammed Avcı müjdeyi duyurdu
REKLAM ALANI
21.04.2024
0
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı sosyal medya hesabından hızlı tren projelerine ilişkin paylaşımda bulundu.  Avcı’nın paylaşımı şöyle:

“Verdiğimiz büyük mücadele sonucunda Ulaştırma Bakanlığımızın yüksek hızlı tren yatırım planlaması ağına Rize’yi de sokmuş olduk. Rize’yi ve Lojistik Limanınızı hem Sarp’a hem de Erzurum’a bağlayan hatları Ulaştırma Bakanımız bugün açıkladı. İlimize hayırlı olsun”

BHA’YA KONUŞTU

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, BHA’ya yaptığı özel açıklamada projeye ilişkin detayları paylaştı. Bakan Uraloğlu’nun paylaştığı harita da mavi ile gösterilen alanların proje çalışması devam eden yerler olduğunu kaydeden Avcı şöyle dedi:

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın kayıtlarına hem Erzurum’dan Lojistik Liman’a gelecek olan hızlı tren hem de Samsun’dan Sarp’a gelecek hızlı tren girdi. Bakanlık bunu paylaştı. Bakanlık hızlı tren ile ilgili önümüzdeki dönemde çalışacağımız yerler bu alanlar açıklaması yaptı. Rize Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yatırım haritasına girmiş oldu. Şimdi hızlı bir şekilde projesini tamamlamak ardından ise hayata geçmesi için çalışacağız.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir hızlı tren projesinde Rize’de yer alıyor. 5 yıldır bu konu üzerinde yoğun bir çaba harcadık. Verdiğimiz büyük bir mücadele ile bugün artık tren projeleri bakanlığın açıkladığı haritaya girerek kayıtlara işlendi. Devlet artık ‘bizim çalışacağımız projeler budur’ diyerek durumu kamuoyuna açıkladı. Rize’mize ve bölgemize hayırlı olsun

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi