enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Spor camiası Atatürk’ü unutmadı

Spor camiası Atatürk’ü unutmadı
REKLAM ALANI
10.11.2023
0
A+
A-

Spor camiası Atatürk’ü unutmadı

BHA SPOR SERVİSİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 85 yıl önce 10 Kasım 1938’de aramızdan ayrıldı.

Türk spor camiası da Atatürk’ü unutmadı ve anma mesajları yayımladılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında saygıyla, rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz” mesajını yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, “Bağımsızlık mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe, “Bir 10 Kasım’da daha, aynı ses aynı hisle minnettarız Atam! Sen bir ödev;attığımız her kulaçta, koştuğumuz her yarışta, vurduğumuz her topta, çektiğimiz her kürekte, arkamıza aldığımız her rüzgarda, vurduğumuz her yumrukta…
Gücümüzü senden, sorumluluğumuzu bize emanetin olan bayrağımızdan alıyoruz!” paylaşımını yaptı.

Beşiktaş, “Sonsuza dek yanı başındayız.” ifadelerini kullanırken; Fenerbahçe, “Gücümüzü senden, sorumluluğumuzu bize emanetin olan bayrağımızdan alıyoruz!” mesajı yayımladı.

Galatasaray, “Sensiz geçen 85 yılda, sensiz geçmiş tek bir günümüz yok Atam” sözlerini kullanırken; Trabzonspor, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor ise yayımladığı şu mesajla Atatürk’ü andı:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz”

Diğer federasyonlar ve spor kulüpleri de başta olmak üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün 85’inci ölüm yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi