enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4996
EURO
34,9074
ALTIN
2.433,52
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Büyükelçiler Resepsiyonu Travel Expo Ankara’da gerçekleşti

Büyükelçiler Resepsiyonu Travel Expo Ankara’da gerçekleşti
REKLAM ALANI
17.11.2023
0
A+
A-

Büyükelçiler Resepsiyonu Travel Expo Ankara’da gerçekleşti

Gurbetelli YALÇIN / ANKARA – BHA 

Turizmin kalbinin 16-19 Kasım’da ATO Congresium’da atacağı Travel Expo Turizm Fuarı heyecanı Ankara’da başladı.

İlk gün heyecanında gerçekleşen Büyükelçiler Resepsiyonu’nda, 100 büyükelçiye Türkiye’nin kültürü tanıtıldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) liderliğinde gerçekleşen etkinlikte, ATO Başkanı Gürsel Baran’ın konuşması ardından Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından “Gelenekten Geleceğe Defilesi” ve Devlet Modern Dans Topluluğu tarafından “Anadolu’dan Esintiler Gösterisi” ile dünyanın dört bir yanından gelen büyükelçilere unutulmaz bir gece yaşatıldı.

‘’Cumhuriyetimizin ve ATO’muzun 2’inci yüzyılını yaşamaktan mutluluk duyuyoruz’’

Etkinlikteki konuşmasında Gürsel Baran, hem Cumhuriyet’in hem de ATO’nun 2’incü yüzyılını yaşamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ATO olarak zorluklarla kurulmuş Türkiye’nin her alandaki gelişiminin öncelikleri olduğunu vurguladı.

Baran, ‘’Milletimizin tam bir asır önce verdiği bağımsızlık mücadelesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasıyla taçlanırken bu başarı dünyanın pek çok bölgesine de umut oldu. Nüfusunun önemli bir bölümünü milli mücadelede kaybeden Türkiye her türlü yokluk ve zorluklara rağmen atılması gereken adımları attı. O günlerde sermayesi bile olmayan Türkiye kıtalar aşan, önemli reformlara imza atan, mal ve hizmetleriyle küresel tedarik sisteminde yer alan güçlü bir ülkeye dönüştü. Ülkemiz güvenli bir liman ve huzur adası olarak varlığını sürdürüyor. Cumhuriyetimizin bağımsızlık ruhunu yansıtan başkentimizde Cumhuriyetimizin ve ATO’muzun 2’inci yüzyılını yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz bir asır boyunca bir yandan reel sektörün sesi olan, diğer yandan da iktisadi görüşe öncülük eden ATO olarak yeni başarı hikayeleri yazma hedefiyle Ankara’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ATO olarak 160 bin üyemizle şehrimizin, dolayısıyla ülkemizin her alandaki gelişimi bizim önceliğimizdir. ‘’

‘’Gelenekten Geleceğe Defilesi’’ defilesi rüzgarı

Başkan Baran’ın konuşması ardından gerçekleşen ‘’Gelenekten Geleceğe Defilesi’’ ile Türk kültürü eşsiz kıyafetlerle misafirlere sunuldu.

Devlet Modern Dans Topluluğu’ndan “Anadolu’dan Esintiler Gösterisi”

Eşsiz ‘’Gelenekten Geleceğe Defilesi’’ ardından ise Devlet Modern Dans Topluluğu tarafından “Anadolu’dan Esintiler Gösterisi” gerçekleşti.

İşte o gösteriden kareler:

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi