enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

AK PARTİ ADAY ADAYI ÖMER AKBULUT,BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

23.02.2015
0
A+
A-

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Ömer Akbulut, Düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi.

Değerli basın mensupları bildiğiniz gibi daha önceden aday adaylığımızı açıklamıştık. Bu meşaketli hizmet yarışında medeni cesaretimizi göstererek Ak partiden aday adayı oldum.

Ak Partinin Kahta Teşkilatı kurucu üyelerindenim, 2009 yılında Belediye meclis üyeliği yaptım 2011 – 2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yardımcılığını yaptım. Yıllardır Kahta’da Ticaret ile uğraşmaktayım.

Kahta da doğup büyüyen biri olarak sorunlara vakıf biriyim, sorunların çözümü noktasında çeşitli projelerim mevcuttur.

Bugün burada Kahta basınımızla ile bir araya gelip gelecekteki Adıyamanımızın sorunlarını masaya yatırıp partimiz teveccüh, rabbimizde müsaade ederse bu göreve layık görülürsek ileride yürüyeceğimiz bu hizmet yolunda sizinde fikirlerinizi almak istedim.

 

ÖZ GEÇMİŞ

1972 Kahta Doğumlu, İlk- Orta ve Lise Öğrenimini Kahta’da tamamladı.

Adıyaman MÜSİAD üyesi, Bir çok Sosyal Proje ve STK larda Aktif Rol Almış, Ak Partinin Kahta Teşkilatı kurucu üyelerinden, 2009 yılında Belediye meclis üyeliği, 2011 – 2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yardımcılığı yapmış, Evli ve 5 Çocuk Babasıdır.

Halen Kahta’da Ticaret ile Uğraşmaktadır.

 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi