enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Ahmet Metin Genç: Beşikdüzü şantiyeye dönecek

Ahmet Metin Genç: Beşikdüzü şantiyeye dönecek
REKLAM ALANI
09.02.2024
0
A+
A-

Asım ÇAVDAR/BHA-Trabzon

Başkan Genç: “Barış kardeşimle el ele vererek doğal gaz sorunu kısa sürede çözeceğiz. Şu anda yürünemez halde olan caddelerimizi ve sokaklarımızı süratle tamamlayıp Beşikdüzü’müzün hizmetine sunacağız. Terminal Binasını ilçemize kazandıracak, sahil düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Hizmet siyasetimizi inşallah ilçemize kazandıracağımız fakülte ile taçlandıracağız” Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşikdüzü Aday Tanıtım Toplantısı büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Katılımın çok yüksek olduğu toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçilmeleri halinde kısa süre içerisinde doğal gaz çalışmalarını tamamlayıp ilçeye Fakülte kazandırmanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Beşikdüzü Aşiyan Düğün Salonunda gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısına, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, MHP Beşikdüzü İlçe başkanı Doğukan Zıp, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı İsa Kahraman, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir ve çok sayıda MHP ve AK Partili katıldı.

TRABZON’DA TULUM ÇIKARACAĞIZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle çıkarak 18 ilçenin tamamını alıp Trabzon’da tulum çıkaracaklarını söyledi. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ise Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk ile birlikte Beşikdüzü’ne hak ettiği hizmeti vereceklerini söyledi.

İLÇEMİZE KİM ÇİVİ ÇAKMIŞSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN

Toplantıda söz alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşikdüzü’ne müjdeli haberler verdi. Beşikdüzü’nün doğal gaz ihtiyacını kısa sürede tamamlayacaklarını ve ilçeye Fakülte kazandırmak için bütün imkanları seferber edeceklerini söyleyen Başkan Genç, şu açıklamaları yaptı: “Cenab-ı Allah nasip etti AK Parti’mizin kuruluşundan itibaren teşkilatın içerisinde görev aldım. Çeşitli dönemler hizmetlerimiz oldu. Bu hizmet yolculuğunda 2 dönem Ortahisar Belediye Başkanlığım sıfatımızla da şehrimizin her tarafını tanıma imkanı bulduk.” “Beşikdüzü’müzü de iyi biliyorum. Bugüne kadar bu güzel topraklara bu eğitim yuvası ilçemize kim çivi çakmışsa siyasi görüşten ayrı olarak söylüyorum Allah ondan razı olsun. Eğer amacımız hizmetse bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine aynı anlayışla bu hizmet yolcuğunu sürdüreceğiz.

BEŞİKDÜZÜ’NDE İŞ BİTMİŞTİR

Adaylığım açıklandıktan sonra ilk ziyaretimi Beşikdüzü’ne yaptım ve burada gördüm ki Cumhur ittifakımızda birlik ve beraberlik ruhu oluşmuş hem fiziki mekanlarında hem de gönül birlikteliğini sağlamış. Hem Doğukan kardeşim hem de İsa kardeşimin heyecanlarını görünce Beşikdüzü’nde iş bitmiş diyorum.”

BEŞİKDÜZÜ HAK ETTİĞİ YATIRIMI ALAMADI

Şunu üzülerek söylüyorum ki Beşikdüzü bu dönem hizmetlerden nasibini alamadı. Beşikdüzü gibi şehrimizin güzide ilçesi eğitimi ve kültürü ile öne çıkan bir ilçemizin hala sokaklarının yürünemez olmasını kabul etmiyorum ve edemiyorum! Doğal gaz ise doğal gaz! Göreve gelir gelmez Barış kardeşimle el ele vereceğim Beşikdüzü’nün bize verdiği güçle Ankara’ya gideceğiz ve çok kısa bir süre içerisinde göreceksiniz doğal gazla birlikte ilçemizi buluşturacağız. Şu anda yürünemez halde olan caddelerimizi ve sokaklarımızı süratle tamamlayıp Beşikdüzü’müzün hizmetine sunacağız.

MİKROFONU ELİNE ALIP NUTUK ATAN SİYASETÇİLERDEN OLMADIM

“Mikrofonu eline alıp nutuk atan siyasetçilerden olmadım çok şükür. Ortahisar’ımızda ne söz verdiysek onu yaptık. Yaptık ki böyle bir takdir görüldü ve Büyükşehir Belediyemize Aday gösterildik. Onun için Beşikdüzü’müz terminal binasıyla, sahil düzenlemesiyle, doğal gazıyla birlikte, 34 muhtarımızın köy ve yayla yollarının sorunlarını çözeceğiz. Buna ilişkin gücümüz var, kuvvetimiz ve kudretimiz var. Çünkü arkamızda hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var, çünkü arkamızda mesele milletin bekasıysa hiçbir şey önemli değildir diyerek Cumhurbaşkanımızla gece gündüz çalışan kutlu lider, bilge lider Devlet Bahçeli var.”

 HİZMET SİYASETİMİZİ FAKÜLTEYLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ

“İşin temeline sevgiyi ve samimiyeti koyarsanız, ne yaptıysanız ne yapacaksanız lafta değil icraatınıza yansıtırsanız vatandaşlarımız da bunun karşılığını verir. Asıl olan makam, mevki gelip geçtikten sonra Beşikdüzü’ne geldiğinde selâmının alınmasıdır. Biz buna talibiz. Çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz. Barış kardeşimle el ele verip yüksek öğretime dair hangi adımlar atılacaksa o adımları atacağiz. Fakülte talebinin olduğunu biliyorum. Bu adımları fakülteyle taçlandırırsak çok daha güzel olur. Hem AK Partimiz hem Milliyetçi Hareket Partimiz tüm yönetimimizle sahadayız.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi