enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN, AHMET AYDIN’I ‘BAKAN’GÖRMEK İSTİYOR.

ADIYAMAN, AHMET AYDIN’I ‘BAKAN’GÖRMEK İSTİYOR.
REKLAM ALANI
06.11.2015
0
A+
A-

ADIYAMAN BAKAN İSTİYOR….

Adıyaman Ak Parti Grup Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın’ı Bakan görmek istiyor…

 Ak Parti il Başkanı olarak, Adıyaman siyasetinde yola çıkan Ahmet Aydın, 2002 genel seçimlerinde % 41.42, 2007 genel seçimlerinde %65.31, 2011 genel seçimlerinde % 65.38, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde %58.18, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde günden güne artan başarı tablosunun mimarlarından ve doğup büyüdüğü memleketi Kahta’da her seçimde yüksek oranda oy alması ve 1 Kasım seçimlerinde de başarısını %82.5 gibi yüksek oranda tekrarlayan Ak Parti Grup Başkanvekili , Adıyaman milletvekili Sayın Ahmet Aydın’dır. 

  ‘Adıyaman  Halkı’ Verdiği Desteğin Karşılığını Almak İstiyor.

Ak Parti’nin iktidar olmasında,  her zaman en büyük desteği ADIYAMAN’dan almıştır. Haklı talepleri olarak, her seçimde 5 vekilden 4’ünü Ak Parti saflarına gönderen Adıyaman Tarihinde ilk defa bir bakan istiyor. Ak Parti’ye verdiği desteğin karşılığını yeterince almadığını düşünen ADIYAMAN’LILAR bir ‘bakan’ı olunca hükümetten hakettikleri hizmeti alacaklarına inanmaktalar.

  Kurulacak Yeni Kabine de Sayın Ahmet Aydın’ı Görmek İstiyoruz…

1 Kasım 2015 genel seçimlerinde Ak Parti % 49.5 gibi rekor bir oy oranıyla İktidara geldi. En büyük desteği Adıyaman’dan alan Ak Parti bu seçimde de % 69.5 oy oranıyla üzerine düşeni yapmıştır. 

Genel Seçimlerin Şampiyon’u da Adıyaman’dan…

Türk Siyasi Tarihinde ilk defa halkın Cumhurbaşkanı’nı seçtiği seçimlerde en büyük desteği Sincik ilçesinden aldı. 7 Haziran ve 1 kasım genel seçimlerinde % 96 gibi rekor oyla desteğini tekrarladı Türkiye  Şampiyonu oldu. 

Adıyaman Üzerine Düşeni Yaptı, Sıra Ak Parti’de … 
 Adıyaman her zaman üzerine düşeni yaptı, şimdi sıra Ak Parti hükümetinde. Adıyaman BAKAN istiyor. Hali hazırda genç, dinamik, duruşu, vizyonu ve siyasi arenadaki başarısının ve tecrübesi yanı sıra halkın içinde, halkan biri, dürüst insan Sayın Ahmet Aydın’ı BAKAN olarak görmek istiyor. Tüm Adıyamanlı’lar; gerek meydanlarda gerekse sosyal medya da bunu dile getiriyorlar. Dileriz Adıyaman’lıların istekleri yerine gelir…

   
 KUTLU HABER  – KK

     
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi