enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

KAHTA KAYMAKAMI AHMET GAZİ KAYA, KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

KAHTA KAYMAKAMI AHMET GAZİ KAYA, KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
05.11.2015
0
A+
A-

Kahta kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

  Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, H. Yusuf Çoban, İbrahim Halil Armağan ve Bülent Buğday ziyarette hazır bulundular.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu yaptığı konuşmada, ” Sayın kaymakamım cemiyetimizi ziyaret etmeniz şahsımı ve çalışma arkadaşlarımı ziyadesiyle memnun etti. Cemiyetimiz, ortak paydası İNSANİ DEĞERLER olan, farklı iş alanlarında şahıslardan müteşşekkil, başarılı, toplum menfaati bazlı,  yüreği memleket sevdasıyla atan, cemiyette kabul görülen arkadaşlardan oluşmaktadır. Kahta’mız Kaymakamlar yönünden çok şanslı çok şükür. Giden kaymakamımızın ardından üzülürken, sizin sıcak kanlı, çalışkan, samimi ve Kahta’mıza projeler kazandırma azminiz bizleri heyecanlandırdı. Burada olan ve olmayan tüm arkadaşlarım adına size saygılarımızı sunuyor başarılar diliyorum” Dedi. 

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta’ya, Adıyaman’a yabancı biri değilim. Daha doğrusu bölgeye yabancı değilim. Kahta’ya kısa bir süredir geldim. Kahta insanının sıcakkanlı, memleketine  vatanına bağlı olması ,adaptasyon süresini ortadan kaldırdı. Burada çalışmaktan son derece memnunum. Bizler basınla her zaman içe içeyiz, beraberiz. Umarım Kahta’yı daha da geliştirecek, güzelleştirecek projeleri gerçekleştiririz. Samimi ortamda, Kahta ile ilgili bilgilendirici içten, sıcak sohbetiniz beni çok memnun etti. Konusu ‘KAHTA’ olan her işte beraberiz. Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu’ya, yönetim kuruluna ve sohbete iştirak eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” Dedi.

KUTLU HABER 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi