enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ADIYAMAN VALİSİ NURULLAH NACİ KALKANCI GÖREVE BAŞLADI.

04.07.2017
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığının, Valiler Kararnamesi ile İstanbul Vali Yardımcılığı’ndan Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Nurullah Naci Kalkancı, bugün kente gelerek görevine başladı.

İstanbul’dan uçakla Adıyaman’a gelen Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı Adıyaman Havalimanında Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve kurum müdürleri tarafından  karşıladı.

Adıyaman Havalimanındaki karşılamanın ardından Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı Adıyaman Hükümet Konağı bahçesinde Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve kurum amirleri karşıladı.

Vali Nurullah Naci Kalkancı göreve başladıktan sonra basın mensuplarına açıklamada  bulundu: 

Adıyaman’a atanmaktan gururlandırdığını  belirten Vali Nurullah Naci Kalkancı,

” 30 yıllık meslek hayatımdan sonra Türkiye’nin çeşitli illerinde Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın prensipleri ve takdirleri, Sayın Başbakanımızın tasvipleri ve Sayın İçişleri Bakanımızın teveccühleri ile Adıyaman Valiliği görevine atandım. Bizlere bu şerefli ve onurlu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Teveccühlerine layık olmaya çalışacağız.

 

MESLEK HAYATIMIZIN  BU BÖLÜMÜNÜDE ADIYAMAN’DA TAÇLANDIRMIŞ OLACAĞIZ…

Bundan dolayı Adıyaman Meslek hayatımda en önemli yeri işgal edecek.

Kadim medeniyetler şehri Adıyaman tarih ve sanat kokan bir kenttir.

Böyle önemli bir şehre Vali olarak hizmet edebilme gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Zaten benim daha önceden Adıyamanlı vatandaşlarımıza karşı bir sıcaklık hissim vardı. Bundan sonra Adıyaman’da bütün çalışmalarımızı bir kardeşlik içinde sürdüreceğiz. Kadim medeniyetler şehri, huzur ve hoşgörü beldesini daha da kalkındırmak için Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla, Kamu ve Sivil Toplum kuruluşlarıyla, Adıyamanlı vatandaşlarımızın ve basınımızın desteğiyle bir uyum içerisinde hep birlikte el ele vererek elimizden gelen çabayı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi