enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3381
EURO
35,1961
ALTIN
2.248,29
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
14°C
Adıyaman
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

KÂHTA02 SPOR BAŞKANI MUSA YILDIRIM’DAN MÜSABAKALARA AZ BİR SÜRE KALA SON DAKİKA AÇIKLAMASI: “…YANLIŞA DÜŞECEKLERİNE İHTİMAL VERMİYORUZ!…”

KÂHTA02 SPOR BAŞKANI MUSA YILDIRIM’DAN MÜSABAKALARA AZ BİR SÜRE KALA SON DAKİKA AÇIKLAMASI: “…YANLIŞA DÜŞECEKLERİNE İHTİMAL VERMİYORUZ!…”
REKLAM ALANI
İşte Musa Yıldırım’dan tarihî açıklama:
Değerli taraftarlarımız,
Hassasiyetinizi anlamakla beraber yetkili mercilere tereddütleriniz iletilmiştir. Biz de Kâhta02 Spor Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak hem Kelkit hem de Fatsa maçlarını titiz bir şekilde takip edeceğiz. Her iki köklü kulübümüzün de futbol ahlaki ilkelerine aykırı olacak bir yanlışa düşeceklerine ihtimal vermiyoruz. Her iki kulübümüz de armalarının şeref ve haysiyetleri için mücadele edeceklerdir. Buna inancımız tamdır. Ayrıca futbolcu arkadaşlarımızın armalarına ihaneti ve futbol kariyerini bitirme pahasına böyle bir hatayı yapacaklarına asla ihtimal vermiyoruz.
Hakkımızda hayırlısı; Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Saygılarımla
Musa Yıldırım
Başkan
Kâhta02 Spor Kulübü
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi