enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3784
EURO
34,7289
ALTIN
2.433,87
BIST
10.056,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Ulus’ta Keçideresi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu

Ulus’ta Keçideresi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu
REKLAM ALANI
17.12.2023
0
A+
A-

Keçideresi Köyünde kurulumu tamamlanan S.S Keçideresi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi” Kurucu üyeleri, köylülerle istişare toplantısı düzenlendi.

Yaşar TONBAK / BARTIN- BHA

Bartın İli Ulus İlçesi Keçiredesi Köyünde bir süredir kurulum çalışmalar başlatılan “Keçideresi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin” kurulum çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.
Kooperatifin resmi kurulum çalışmalarının tamamlanasının akabinde kurucu başkan, Ferdi Özer başkanlığında, Köy Muhtarı İbrahim Özer’in da katılımı ve köylülerinde iştirakiyle toplantı düzenlendi.
Kooperatifin geçici başkanı Ferdi Özer, kooperatifin kurulumunun tamamlandığını ve bundan sonraki sürecinde köylülerin üyeliğinin başlatılmasının olduğunu söyledi.

Kooperatifin geçici başkanı Ferdi Özer şunları kaydetti:

“Kurulumu tamamlanan Kooperatifin köyümüz açısından çok önemli, başlığında da belirtildiği üzere, Hayvancılık, orman, arıcılık ve tarımsal alanda ve diğer alanlarda çalışmalarda bulunacaktır. Bu nedenle tüm köylülerimizin kooperatifimiz üye olmaları kendileri ve köyümüz adına önemlidir. Bu gün burada, kurulumunu tamamlandığınız Kooperatifimizle ilgili sizleri bilgilendirmeye çalıştık ve istişarelerde bulunduk. Katılımınız başta değerli muhtarımız Sayın İbrahim Özer, beye ve tüm köylülerimize teşekkürlerimi sunuyor, herkesi üye olmaya davet ediyorum.”
Kooperatifin belirli üyeye sahip olmasının akabinde, tüzükte belirtildiği şekil ve şartlarda Genel kurulunu yapacağı kaydedildi.

Köy Muhtarı İbrahim Özer’de, köylerinde Tarımsal alanda faaliyet gösterecek Kooperatifin kurulmasının kendilerini köylüleri adına  çok sevindirdiğini söyledi.

Köy muhtarı İbrahim Özer, şunları kaydetti:

“Kooperatifin kurulum aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bunlar köyümüz için önemli çalışmalardır.  5 yıla yakındır muhtarlık yapıyorum ve çok sayıda hizmeti köyümüze aldık. Köylülerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesi için önemli çalışmalarda bulunduk. Sizler, daha iyi hizmetlere layık insanlarsınız. köyümüze daha çok hizmetler almamız yönünde önümüzdeki dönemde yeniden muhtarlığa adayım. Kooperatif başkanlığı ile sırt sırta vererek çalışmalarda bulunacağız inşallah” ifadesinde bulundu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi