enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Yurtta Kara Kış, Kahta’da “Baraj” Keyfi

Yurtta Kara Kış, Kahta’da “Baraj” Keyfi
REKLAM ALANI
21.01.2019
0
A+
A-

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde güneşli havadan yararlanmak isteyen vatandaşlar Atatürk Barajı kıyısına ve parklara akın etti.

Yurdun dört bir yanında etkili kar yağışı devam ediyor. Yoğun kar nedeni ile bir çok yerleşim biriminde ulaşım zorlukla yapılırken Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaşayan vatandaşlar güneşli ve güzel bir hava yakalamanın keyfini yaşıyor. Pazar sabahı uyanan vatandaşlar güneşli ve ılıman havayı yakaladı. Kahvaltılarını yapan birçok vatandaş güneşli havanın keyfini çıkarmak için 3 kilometre mesafedeki Atatürk Baraj gölü kenarına ve Ebusadık Parkına akın etti. Öğleden sonra baraj kenarına giden vatandaşlar karla kaplanan yurtta güzel bir bahar havasından faydalanmanın sevincini yaşadı. Tüm yurtta her taraf karla kaplıyken kar düşmeyen ilçede vatandaşlar bahardan günler yaşıyor.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi