enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,8785
ALTIN
2.435,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

YERYÜZÜ GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET.

YERYÜZÜ GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET.
REKLAM ALANI
17.03.2016
0
A+
A-

Toplumsal yaşamın her alanında gençlere gönüllü olma ve sorumluluk alma bilinci vermeye çalışan Adıyaman Yeryüzü Genç Girişimciler ve Kültür Derneği Başkanı Murat Ümit Çevik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.  

 Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Yeryüzü Genç Girişimciler Derneği Başkanı Murat Ümit Çevik, dernek olarak Adıyaman’da yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi verdi. 

 

Yeryüzü Genç Girişimciler Derneği olarak toplumsal düzeyde eğitim ve girişimcilik konusunda projeler üreterek Adıyaman’a hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Dernek Başkanı Murat Ümit Çevik, “Dernek olarak amacımız, tüm dezavantajlı grupların (kadın, engelli, genç, yaşlı vb) dahil olmak üzere girişimcilerin kendi aralarındaki işbirliği ve dayanışmanın geliştirilmesi amacına yönelik faaliyetlerde bulunmak, bu çerçevede istihdam yaratacak girişimcilere destek olmaktır. Derneğimiz aynı zamanda 4 farklı derneğin başkanlığında alanında uzman, kendini geliştirmiş, vefalı, amacı ve hayalleri Adıyaman Sevdalısı olan üyelerden oluşmaktadır. Adıyaman’da eğitimden sağlığa, sosyal alanlardan mesire alanlarına, sanayiden ticarete hemen her konudaki hizmetleri ve Adıyaman’ımıza kazandırmış olduğu vizyon sebebiyle sayın Valimize bir nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Kabullerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyorum”dedi. 

 

Yeryüzü Genç Girişimciler ve Kültür Derneği Başkanı Murat Ümit Çevik ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, “Hepimizin amacı Adıyaman’a en güzel hizmeti sunabilmektir. Toplumların refah ve gelir düzeylerinin sağlanması için o toplumda yaşayan her insanın girişimcilik ruhuyla davranması, çalışkan ve üretken olması çok önemlidir”dedi.

 
 
 

 Kutlu Haber 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi