enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Çankaya’nın ilk kadın Belediye Başkanı olacağım

Çankaya’nın ilk kadın Belediye Başkanı olacağım
REKLAM ALANI
20.02.2024
0
A+
A-

DP Çankaya Belediye Başkanı adayı Taşpınar: Çankaya’nın ilk kadın Belediye Başkanı olacağım

Demokrat Parti Çankaya Belediye Başkanı Adayı İrem Taşpınar, Çankaya ilçesinin tarhi öneminie vurgu yaparak ilçenin  geleceğe vizyonla taşınması gerekitğini vurguladı. Çankaya’nın bir milyona yakın nüfusuyla il olabileceğini belirten Taşpınar, “Çankaya’nın üniversite, çalışan insan yapısı ve kadın oranının yüzde 52’llik oranı gibi bir çok kendine özel dinamikleri var.” dedi.

 

 

Demokra Parti Çankaya Belediye Başkanı Adayı İrem Taşpınar’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

“Çankaya’nın ilk kadın başkanı olacağım”

Cumhuriyetin 100. yılında Çankaya tarihinde hiç kadın Belediye Başkanı olmamış. O yüzden de ben eğitimli bir kadın olarak, Cumhuriyete olan inancımla Çankaya’nın ilk kadın Belediye Başkanı olacağım diyerek yola çıktım.

Yarının Çankayası

Bugün baktığımızda seçim, tamamen ya atanmış adaylar üzerinden ya da temel belediyecilik görevleri üzerinden ilerliyor. Demokrat Parti ile böyle olmayacak biz halkın tamamını kapsayıcı, katılımcı, hesap verilebilir bir politikayla yarının Çankaya’sını hazırlayalım istiyoruz. Bizim için yarının Çankaya’sı  gençlerin özgürce Kampüs Arena’da akademik ve sosyal  ihtiyaçlarını karşılayabildiği, geleceklerini Kuluçka Merkezlerimizde rahatça planlayabildikleri ve rehberlik aldıkları bir ideal. Aynı zamanda ilçemizde yaşayan kadınların ilçemizin her yerine yerleştireceğimiz hijyenik kadın pedini ücretsiz elde edebileceği pedmatiklerden tutun da, sokak hayvanları için açacağımız pati arenada hem onların rehabilitasyonunu sağlayacağız.

“Cumhuriyete borcumuzu ödemek için talibiz”

İlçemizde sayıca fazla olan emeklilerimizin hem sosyalleşebileceği, hem de mobil ve evde bakım hizmetlerini arttrıacağız. Böylelikle her grubun ihtiyaçlarını karşılayabileceğimiz, mevcudun dışında yeni belediyecilik projelerini hayata geçirmek istiyoruz. O yüzden de bu göreve Cumhuriyete borcumuzu ödemek için talibiz.

“Çankaya’da değişimi Demokrat Parti sağlayacak”

Bizim partimiz siyasi tarihe çok partili hayata geçmesine vesile olan partidir aslında demokrasinin işlerliği Demokrat Parti’de başlamıştır. Çankaya özeline döndüğümüzde bu ilçe kurucu Cumhuriyet değerlerinin daha ileri taşınması gerektiği bir yerdir. Ama Çankaya kurulduğu tarihten bu yana belediye başkanlarının sadece temel görevleri yerine getirmek dışında bir vizyon ortaya koymamıştır. Bugün Çankaya dediğimiz yer bilimde öncü olmalı çünkü Türkiye’nin en kıymetli üniversiteleri burada, Çankaya sanatta öncü olmalı çünkü Türkiye’nin en önemli tiyatro sanatçıları ve en önemli ses sanatçıları burada. Çankaya ciddi anlamda sanatın kalbi. Bu sebeplerden ötürü sadece bugünün işini değil yarının Çankaya’sı için de geçmişte nasıl Demokrat Parti nasıl çok partili hayata geçişi sağladıysa Çankaya’da değişimi Demokrat Parti sağlayacak.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi