enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5008
EURO
34,9094
ALTIN
2.440,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Yavaş, Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle buluştu

Yavaş, Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle buluştu
REKLAM ALANI
10.02.2024
0
A+
A-

Yavaş, Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle buluştu

ANKARA- BHA

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Yavaş, Ankara Kent Konseyinin organize ettiği ‘Sivil Toplum Buluşmaları’ kapsamında Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

“Kendi paramızı harcamayacağımız bir yere sizin paranızı harcamayacağız”

Konuşmasında ortak akıl vurgusu yapan Mansur Yavaş, “Seçimlerde hep ‘En büyük projeniz nedir?’ diye soruyorlar. Kenti ortak akıl ile idare edeceğiz. Kendi başımıza karar vermeyeceğiz. Çünkü harcadığımız para kendimizin değil. Kendi paramızı harcamayacağımız bir yerde sizin paranızı harcamayacağız. Yatırımlar, gerekli işler, acil neyse onlara öncelik vereceğiz. Çılgın projelerle işimiz yok demiştik” dedi.

“Yine aynı şekilde şeffaf bir şekilde yöneteceğiz”

Göreve geldikten sonra köylerde su ve kanalizasyon gibi son derece önemli sorunların olduğunu belirten Yavaş, “En acil, su gibi, ulaşım gibi, insanca ihtiyaçlardan işe başladık. Yaptığımız her şeyin bedelini örneğin kavşakların bedelini mutlaka bildirdik. Ayrıca hesap verme adına tüm harcamaları kuruşuna kadar belirttik. Önümüzdeki yılın bütçesini size sorarak sizlerin ihtiyacı doğrultusunda yapıyoruz, harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

“En az eski dönem kadar kavşak ve asfalt döktük. Eski dönemde yani yirmi beş yılda yapılan kadar yeşil alan yaptık” diyen Yavaş, şöyle devam etti:

“İnşallah kente çok daha fazla hizmetler yapacağız. Ama şuna emin olun. Yine aynı şekilde şeffaf ve sadece ve sadece ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet ederek inşallah önümüzdeki beş yılı tamamlayacağız.”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi