enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4031
EURO
34,5974
ALTIN
2.384,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Yaşar Güler Irak Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

Yaşar Güler Irak Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
REKLAM ALANI
06.02.2024
0
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Irak’ta resmî temaslarda bulunmaya devam ediyor.

featured

Yaşar Güler Irak Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

ANKARA- BHA

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Irak’ta resmî temaslarda bulunuyor. İlk olarak Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Cemal Reşid tarafından kabul edilen Bakan Yaşar Güler, daha sonra Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sabbar Hatim Es-Sudani ile bir araya geldi. Daha sonra Irak Savunma Bakanlığına geçen Bakan Yaşar Güler, Iraklı mevkidaşı Sabit Muhammed Rıza El-Abbasi tarafından askerî törenle karşılandı. Her iki Bakan baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. İkili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulan toplantılarda Bakan Yaşar Güler, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını da iletti. Bakan Yaşar Güler’in Bağdat’taki temasları devam ediyor.

Yaşar Güler Irak Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi