enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

YALNIZ DEĞİLSİN REİS-İ CUMHURUM, KAHTA YANINDADIR.

YALNIZ DEĞİLSİN REİS-İ CUMHURUM, KAHTA YANINDADIR.
REKLAM ALANI
07.12.2016
0
A+
A-

Ak Parti Kahta ilçe Başkanlığı, ” Haydi Kahta Reisin Yalnız Olmadığını Gösterme Zamanı” sloganıyla ilçe teşkilatı binası önünde imza kampanyası başlattı.

Ak Parti İlçe Başkanı Engin AKEL, parti teşkilat binası önünde halka hitaben yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“15 Temmuz günü Türkiye cumhuriyetine ve milletine uçaklarla , tanklarla, bombalarla yapamadıklarını ekonomik olarak ülkemizi yıpratmaya yapmaya çalışan içme dış mihraklara buradan Kahta’dan sesleniyoruz; başaramayacaksınız biz de biliyoruz ki bu mihrakların tek hedefi liderimiz, başkomutanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı devirmektir. Çünkü bu kan emiciler biliyorlar ki Erdoğan sadece Türkiye’nin değil dünya üzerindeki tüm mazlumların lideri ve sesidir. Biliyorlar ki Türkiye son kaledir ve eğer bu son kale yıkılırsa Ümmet yetim kalacaktır.

Sayın cumhurbaşkanımız oyunu gördü ve tüm vatandaşlarını dolarlarını bozmaya davet etti. Ve hatta ” yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim kararlıyım ” dedi. ” Gelin şu anda dulanızı , avronuzu TL’ye çevirin ” dedi. Bizin için bu cümle bir emirdir ve diyoruz ki biz şahsınızı nasıl ki 15 Temmuz’da yalnız bırakmadık şimdi de yalnız bırakmayacağız. Ak parti Kahta Teşkilatı ve tüm üyeleri olarak tüm dövizlerimizi TL ye çeviriyoruz. Ve şunada eminiz ki halkımız ‘da oynanan oyunu gördü ve onlarda dövizlerini bozduracaklardır ve boz duruyorlar da.

Türkiye artık eski Türkiye değildir talimat ve tehditlere boyun eğdiğimiz günler artık geride kaldı. Çünkü liderler ülkelerini güçlendirirler. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde artık Türkiye’de güçlüdür, silahını, kendi helikopterini , kendi insansız aracini yapan 2017’de de yerli otomobilini piyasaya sürecek ve 2023 yerli uçağını yapacak olan çok güçlü bir ülkedir artık Türkiye. Para baronlarının ekonomik oyunlarıyla batıracağı üçüncü dünya ülkesi değiliz artık. Allah’a şükürler olsun millet doğrunun yanında durdukça Rabbim de nimetlerini artırıyor.

Sayın cumhurbaşkanım bizler nasıl ki 15 temmuzdaki kefenlerimizi giyip Kahta meydanında günlerce nöbet tuttuk sizi yalnız bırakmadık, faiz lobisi ve ekonomi teröristlerine karşı da sizi yalnız bırakmayacağız. Hiçbir Teşkilatı üyemizin cebinde ve yastık altında döviz kalmayacak. Bu oyunu yine sizin liderliğinde bozucağız .”

Basın açıklaması sonrasında İlçe Başkanı Engin AKEL, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU, Ak Parti aday adayı Ömer AKBULUT ve ilçe teşkilatı üyeleri Kahta Halkbank Şubesine kadar yürüyerek şubede dövizlerini bozdurup “döviz bozdurma kampanyası ” başlattı.

Kampanya sonrasında Başkan AKEL , TBMM Başkanvekili Ahmet AYDIN’ın gönderdiği mesajı okudu.

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN gönderdiği mesajında:

” Başkanım bugün bütçe görüşmeleri var ve ben kürsüde yönetiyorum. Gelemedim. Kampanyanızın güçlü bir destekle başarılı geçmesini diliyor, şimdiden tebrik ediyorum. Mazeretimle birlikte tüm teşkilat ve halkımıza selamlarımı lütfen iletin.
Hayır ve dua ile…”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi