enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3793
EURO
34,7276
ALTIN
2.432,28
BIST
10.024,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Yaban hayvanları için yem bıraktı

Yaban hayvanları için yem bıraktı
REKLAM ALANI
30.01.2024
0
A+
A-

Düzce Valisi Selçuk Aslan, soğuk ve karlı kış koşullarında yem bulmakta zorlanan yaban hayvanları için Çamlıpınar Gölü çevresine yem bıraktı….

DÜZCE-BHA

Resim

YABAN HAYATINA DESTEK

Düzce Valisi Selçuk Aslan, soğuk ve karlı kış koşullarında yaban hayatını desteklemek amacıyla, Düzce Doğa Koruma ve Milli
Parklar Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaban hayvanlarını yemleme etkinliğine iştirak etti.

Resim

Çamlıpınar Gölü’nde gerçekleştirilen etkinlikte Vali Aslan ve beraberindekiler yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Resim

KÖY HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Vali Selçuk Aslan, kurum amirleri ile birlikte Dipsizgöl Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Aslan, köy halkının talep ve isteklerini alarak suallerini yanıtladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi