enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5641
EURO
34,7079
ALTIN
2.410,34
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
29°C
Adıyaman
29°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

Vali Nurullah Naci Kalkancı Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi

Vali Nurullah Naci Kalkancı Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi
REKLAM ALANI
03.11.2018
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığının 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı Valiler Kararnamesi ile Adıyaman Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Nurullah Naci Kalkancı onuruna veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Vali Nurullah Naci Kalkancı ve eşi Yasemin Kalkancı, Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü ve eşi, Vali Yardımcıları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İlçe Kaymakamları ve eşleri, Belediye Başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve basın mensupları katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, “16 Aylık bir süre içerisinde sayın valimizin mahiyetinde çok güzel çalışmalar hayata geçirdik. Sayın Valimiz Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman’ın her yönden kalkınması ve gelişmesi için çok emek verdiler. Sorunlara devlet ciddiyetiyle yaklaştılar. Çözülemez denilen birçok sorunu çözerek Adıyaman’a en güzel şekilde hizmet ettiler. Bizlerde buna şahitlik ettik. Adıyaman’da Mermer OSB’nin kurulmasından, Samsat’taki depremzede kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına ve Tuz Hanı sorununun çözülmesine kadar çok önemli gayretleri oldu. Önemli olan bu gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır, siz hoş bir sada bıraktınız. Yaptığı bu hizmetlerden dolayı sayın Valimize çok teşekkür ediyor, ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, Sayın Valimiz Nurullah Naci Kalkancı, adam gibi bir adam, gerçekten iyi bir dost ve makamına değer katan bir mülki idare amiriydi. Dilerim ki bundan sonraki hayatında da hep güzelliklerle karşılaşır. Bundan sonraki hayatından sayın valimize başarılar diliyorum.” dedi.Milletvekili Muhammed Fatih Toprak ise, “eskiden Vali denildiği zaman ulaşılamaz, insanların görmediği bir yöneticiydi. Ama şimdiki valilerimiz sürekli vatandaşın içinde olan, vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntısıymış gibi gören bir yöneticiydi. Sayın Valimize yeni görevinde ve bundan sonraki hayatından başarılar diliyoruz.” dedi.1986 yılında girmiş olduğu Mülki İdare Amirliği mesleğine, Şanlıurfa, Isparta, Ağrı, Aydın, Elazığ, Sinop, Ankara, Eskişehir, İstanbul ve Adıyaman durağında devam ettiğini kaydeden Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Geçen yıl 4 Temmuz’da Adıyaman’a ayak bastık. Adıyaman daha önce bildiğim ve çalıştığım bir bölge değildi. Yaklaşık 16 ay bu güzel kente hizmet etme şerefine nail olduk. Kısmet buraya kadarmış. Biz Adıyamanlıları severek ayrılıyoruz. Adıyaman’ı hasretle yüreğimizin bir köşesinde tutacağımızı ifade ediyorum. Özel telefonum Adıyamanlı kardeşlerime her zaman açıktır. 16 aylık görev sürem içerisinde bizlere her türlü destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper tarafından Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya Adıyaman’a has çeşitli hediyeler takdim edilirken, Adıyamanspro Başkanı Hüseyin Koç ise, üzerinde “N. Naci Kalkancı” yazılı bir adet Adıyamanspor forması hediye etti.

Veda yemeği sonrası Vali Nurullah Naci Kalkancı, yemeğe katılan tüm konuklarla tek tek kucaklaşarak vedalaştı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi