enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
ALTIN
2.446,17
BIST
9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C

Başkan Aybak’tan Zehir Zemberek Açıklamalar

Başkan Aybak’tan Zehir Zemberek Açıklamalar
REKLAM ALANI
10.05.2022
0
A+
A-

Adıyaman 1954 Spor Başkanı Sait Aybak, Gündeme Dair Açıklamalarda bulundu:

 

#AÇIKLAMA
Bugün Bazı Futbolcuların Şehrimizi Armamızı Başkanımızı Ve Taraftarlarımızı Sosyal Medya Hesaplarında Karalayıcı Küçük Düşürücü Paylaşımlarına Şahit Olduk..
Konunun Gerçeklik Payı Olup Olmadığını Kulübümüzün Birinci Ağzından Sait AYBAK’tan Teyit Etmek Amacıyla Bir Görüşme Gerçekleştirdik.
Sait Başkanın Söylediklerini Aynen Yazıyoruz.

FUTBOLCULAR İÇİN
Futbolcuların 1ci Devre Bütün Alacaklarını Verdik 2 ci devre Alacaklarının Sadece Maç Başları Ve Çorum Bodrum Primleri Kalmıştır.
Bugün Ödemelerin Bir Kısmını Oyuncuların Hesaplarına Yatırdık, Kalan Miktarlarını da En Kısa Zamanda Hesaplarına Yatıracağız.

Kimsenin Alacağı Sait Aybak’ta Kalmaz Bizim Prensiplerimiz Gereği, Tüm Sezon Boyunca Yaptığımız Gibi Kalan Ödemeleri Prensiplerimiz Ve Ödeme Sistemimize Göre Yapacağız.

YENİ SEZON İÇİN
Yeni Sezonda Hiçbir Menejer İle Çalışmayacağını Transferleri Bizzat Kendisinin Yapacağını Belirten Başkanımız Hedefinin Şampiyonluğa Oynayacak Bir Kadro Kurmak Olduğunu Söyledi Ve Bu Şampiyonluğu Mutlaka Adıyaman Taraftarına Yaşatacağını Belirtti.

ALPER ASLAN İÇİN
Alper Aslan Herkesin Düşündüğü Gibi Menejerlik Yada Sportif Direktör Görevlerinde Değil Sadece Sponsorluk Anlaşması Yapacağı Bir Pozisyonda Değerlendireceğini Söyleyen Başkanımız,Pozisyonu Gereği Belkide Alper Aslanı Şehirde Hiç Görmeyeceksiniz Dedi.

Evet Kıymetli Taraftarlarımız Sezona Şampiyonluk Sözü Vererek Başlayan Sözde Bazı Futbolcuların Bugün Yaptığı Paylaşımlar Ne Kadar Ahlaki Ve Ne Kadar Karakter Biçimidir Sizlere Soruyoruz.?

3 Yıldır Hiç Bir Yerden Destek Almadan Sadece Kendi Sermayesinden Harcayarak Takımı Amatörden Alıp Profesyonel 2.lige Taşıyan Başkanımız Sait AYBAK’a Ve Kulübümüze Yönelik Karalayıcı Paylaşımlar Yapan Futbolcu Grubunu Essefle Kınıyoruz..
Öğreneceğiniz İlk Şey Profesyonellik Olsun Ama Malesef Sizde Onu Göremedik.

Kimsenin Alacağı Sait AYBAK’ta Kalmaz..
Sait AYBAK’ı Size Yedirmeyiz..

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi