enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,8507
ALTIN
2.485,62
BIST
9.553,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

Vali Kalkancı: “Adıyaman Dağlarında Biz Varız”

Vali Kalkancı: “Adıyaman Dağlarında Biz Varız”
REKLAM ALANI

Özel bir otelin konferans salonunda 2017 ve 2018 kamu kurumların yaptığı çalışmalar ile yapımı defam eden yatırımlarla ilgili düzenlenen toplantıya Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Özel İdare Genel Sekreter Sami Işık, Adıyaman Çevre Şehircilik İl Müdürü Abdülkadir Kandemir, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman DSİ 203. Şube Müdürü Emin Ertürk, Adıyaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hacı Daştan, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, İşKur İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, Adıyaman Orman İşletme Müdürü İsmail Kozan, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, AFAD İl Müdürü Osman Altuğ, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Açılış konuşmalarının ardından Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman’ın adının terörle anılmasını önlemek için gece ve gündüz 24 saat önlem aldıklarını söyledi.
Kalkancı, “İlimizde terörist bir faaliyet meydana gelmesin, terörle ilgili Adıyaman’ın adı terörle anılmasını önlemek için gece ve gündüz 24 saat önlem alıyoruz, her konuda endişeniz olmasın. Biz Adıyaman dağlarında da hiç kimseyi barındırmıyoruz, bunu da bilmiş olun. Adıyaman’ın dağlarında biz varız, bizim tedbirlerimiz var, bizim güvenlik görevlilerimiz var, korucularımız dahil olmak üzere onun içinde şuan bizim dağlarımızda barınamadılar. İlimizin sınırını terk eden birkaç kişi vardı, onların da yeri tespit edildi gibi, Allah’ın izniyle o işi de halledeceğiz. Terörü ben çok gündemimizde tutmak istemiyorum, ben Adıyaman’a geldiğimden beri adının terörle anılması beni rahatsız ediyor. Adıyaman’ın adı terörle birlikte anılmaması lazım. Adıyaman’da terörün ne işi var? Manisa neyse Adıyaman’da o’dur, en fazla terör olayı o kadar olmuştur.” dedi.
Uyuşturucunun ailelerin, çocukların, milletin ve devletin en büyük tehdit unsuru olduğunu savunan Vali Kalkancı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Uyuşturucu; ailelerimizin, çocuklarımızın, milletimizin, devletimizin gelecekteki en büyük tehdit unsurudur. Bu konuda emin olunuz ülkemize terör saldırısı yapanlar, terörist yetiştirip bizi içimizden, dışımızdan karıştırmak isteyenlerin diğer husus uyuşturucu konusu. Türkiye’mize projeler uygulanıyor. Biz de buna müsaade etmeyeceğiz. Hükümetimizin kararlılığı, uyuşturucu şuanda 2018 yılında terörle birlikte en büyük hedef alanıdır. Bu ülkenin adının uyuşturucu kullanımı, satımı ile anılmasını önlemiş olacağız. Ve bu anlamda gerek şehir merkezinde, gerek kırsalda, okullarımızda da belki herhangi bir olumsuzluk olmasın diye her türlü tedbiri aldık. Önümüzdeki sene çok ciddi fedakarca çalışarak, Adıyaman’da çok ciddi fedakarca çalışarak Adıyaman’da geliştirme dışında çok ciddi uyuşturucu operasyonlar yaptılar, devam edeceğiz, önümüzdeki sene Allah’ın izniyle terörle birlikte uyuşturucuyu Adıyaman gündeminden çıkartacağız.”
Vali Kalkancı’nın açıklamasının ardından gazetecilerin soruları ile devam eden topantı sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi