enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2549
EURO
34,7126
ALTIN
2.386,66
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
16°C
Adıyaman
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Açık
25°C

Urfa sağanak yağmura hazırlanıyor

Urfa sağanak yağmura hazırlanıyor
REKLAM ALANI
14.02.2024
0
A+
A-

Urfa sağanak yağmura hazırlanıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki birçok il için sağanak yağmur, su baskınları ile sel uyarısında bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı gece saatlerinden itibaren önlem almaya başladı.

Suyolları ile mazgalları temizleyen ekipler, yağmurun başladığı sabah saatlerinden itibaren çalışmalarını en üst seviyeye çıkarttı. Vatandaşların yağıştan etkilenmemesi için il genelinde çalışmalar yürüten ekipler, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasını önledi.

ŞUSKİ ekipleri, yaşanan sağanak yağışta gün boyu teyakkuz halinde. Yağış esnasında şehrin çeşitli bölgelerinde oluşan arızalar gideriliyor. Çalışmalar aralıksız sürüyor.

Öte yandan Şanlıurfa genelinde, ana arterlerde ve şehri çevreleyen taşkın derelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Drone ile görüntülenen taşkın derelerinin içerisinin temiz ve su birikmesinin söz konusu olmadığı gözlemlendi.

Eyyübiye ilçesinde yer alan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesinde de gerek ŞUSKİ ekipleri gerekse Şanlıurfa İtfaiyesi kısa sürede müdahale ederek herhangi bir sorun yaşanmasına müsaade etmedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi