enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3794
EURO
34,7059
ALTIN
2.425,57
BIST
10.005,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde
REKLAM ALANI
14.03.2024
0
A+
A-

Unai Emery, 5’inci Avrupa kupasının peşinde

Spor – BHA

52 yaşındaki Fransız teknik adam, 3 kez Sevilla ve 1 kez Villarreal’le olmak üzere 4 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Bu alanda rekorun sahibi olan Emery, Aston Villa ile Konferans Ligi’ni kazanıp Avrupa koleksiyonuna yeni bir parça ekleme hedefinde.

UEFA Konferans Ligi’nde bulunduğu gruptan 13 puanla çıkan Aston Villa, bu sene Avrupa’da yalnızca 1 mağlubiyet aldı. Fransız teknik adam yönetiminde son zamanların en iyi dönemini geçiren Birmingham ekibi, 1982 yılında kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasından sonra bir Avrupa kupasını daha müzesine koymak istiyor.

Villa Park’ta kritik maç

Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Ajax ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Aston Villa, TSİ 23.00’da Hollanda ekibini konuk edecek. Villa Park’ta oynanacak mücadele, çeyrek finale yükselen takımı belirleyecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi