enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

GÖZTEPE MAÇI İÇİN BASIN DUYURUSU

GÖZTEPE MAÇI İÇİN BASIN DUYURUSU
REKLAM ALANI
02.12.2021
0
A+
A-

Büyük Kâhta02 Spor taraftarları,

Adıyaman futbol tarihinin en özel ve en önemli gününe hepimiz şahit oluyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibimiz Süper Lig’den İzmir temsilcisi Göztepe ile bugün tarihi bir müsabakaya çıkacağız. Öncelikli gayemiz her iki taraf için de centilmence bir oyun sergilenmesi ve sonucun lehimizde olmasıdır. Kâhta02 Spor Kulübü olarak rakibimizi yenecek ve eleyecek güçte olduğunu tüm futbol kamuoyunun bilmesini isteriz.

Değerli taraftarlar,

Son üç yılda Kâhta02 Spor olarak yükselen gücümüzle Adıyaman futbolunu üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz. Elimizdeki imkânları en iyi şekilde kullanarak bize gönül veren tüm taraftarlarımızı mutlu etmeyi önemli bir vazife olarak görüyoruz. Kulüp yönetimi olarak son dönemlerde ligde yaşadığımız kötü sonuçları en ince detayları da gözeterek değerlendiriyor, kısa süre içinde yükselişe geçmeyi hedefliyoruz.

Kıymetli taraftarlar,

Bugün, hem şehir hem de takım olarak tarihi önemi çok yüksek bir müsabakaya çıkacağız. Kulüp olarak, Göztepe maçımızı galibiyetle neticelendirmemiz durumunda Adıyaman futbol tarihine ismimizi altın harflerle yazdıracağız. Bunun bilincinde olan taraftarlarımızın da yazılı ve görsel medyada verdikleri olumlu reaksiyonlar hem kulüp yönetimi, hem de futbolcularımız üzerinde müthiş nitelikte etki bırakmaktadır. Bu kapsamda bu maçın da önemine binaen gerek bürokraside, gerek siyasette gerekse de taraftarlarımız arasında manevi destekle beraber vaad edilen 475 bin liralık prim sözü kulübümüzü onurlandırmıştır.

Sonuç olarak, bugün saat 17.00’de başlayacak olan bu tarihi maç için bütün taraftarlarımızı Kâhta02 Spor etrafında kenetlenmeye, yek vücut olarak birleşmeye ve bütünleşmeye çağırıyoruz. İzmir’de ikamet eden taraftarlarımızı şimdiden stad çevresine, diğer taraftarlarımızı da aspor’da naklen yayınlanacak maçımıza davet ediyoruz.

Haydi takım, haydi Kâhta02 Spor!

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi